Çalışmıyor Rules of Survival PC Hack 23.01.2018 Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Rules OF Survivalin PC Modelini nereden indirebiliriz?

Üye
Sosyal
9 HİZMET YILI
Blue stackte çalışırmı benim tel kaldırmıyo onun için pcde oynuyamıyom

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
güzel dolu hile oldu ama çoğu çalışmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
hile açılıyor fakat panel karşıma gelmiyor ? altta simgesi var ama karşıma çıkan hiçbişey yok yardımcı olabilicek var mı acaba ?

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
güzel hile paylaşım için teşşekkürler

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açıklıyorum hileyi indirin oyuna girin oyunda o hazırlık yerinde yönetici olarak çalıştırın hileyi sol tarafa ekran gelicek yukarı aşağı yön tuşlarıyla yukarı aşağı yapabilir , sağ sol yön tuşlarıyla hileyi aktif edip kapata bilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açıklıyorum hileyi indirin oyuna girin oyunda o hazırlık yerinde yönetici olarak çalıştırın hileyi sol tarafa ekran gelicek yukarı aşağı yön tuşlarıyla yukarı aşağı yapabilir , sağ sol yön tuşlarıyla hileyi aktif edip kapata bilirsiniz
onu dememiştim özeliklerini demek istemiştim

Üye
10 HİZMET YILI
hile açılıyor fakat panel karşıma gelmiyor ? altta simgesi var ama karşıma çıkan hiçbişey yok yardımcı olabilicek var mı acaba ?
bende de aynı sorun var

yönetici olarak çalıştırıyorum kalp falan yazıyo REP falan yazıyo tamam diyorum ama dediğin gibi bir ekran karşıma çıkmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hile Sorunsuz Güncel Olarak Çalışmaktadır. Oyunu açın maç seçme yerinde (Duo Solo Squad Seçme Yeri) yönetici olarak çalıştırın bi mesaj kutusu çıkacak ona tamam diyin ve yön tuşlarıyla aktif edin. Keyfinizi Çıkartın. İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...