Çalışmıyor Rules of Survival sByte Vip Hack v3 - Premium Cheat [2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "yenser, post: 867357; .ico) then click on open. And then you give it finish task! / clear before starting the game! since then they give you ban! / Otherwise you will have to reinstall the game from 0 zero! (credentials administrator). [/ QUOTE]

What do you mean?

Üye
7 HİZMET YILI
bende memory uygulaması açılmıyor silip tekrar yükledim uygulamayı çalıştırıyorum açılıyor gibi oluyo kapanıyo tekrar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Başkan hile için çok sağol ama oyuna girmemle ban yemem bir oldu ilk hesapta dedim herhalde tüm ayarlar açık diye ban yedim ikinci hesapla girdiğimde ise sadece aim açıktı bu sefer perma yedim iki hesaptan da oldum şimdi diğer hileyi bekliyorum bence bu hile de bişey var

Üye
7 HİZMET YILI
You already have how to remove the server from Servers if it works for you and you are going to look for this objective that is running (YmjiYMyMGmzZZjlx.exe) or (M2FjOTIy.ico) then second click to open the location. And then you give it finish task! / clear before starting the game! since then they give you ban! / Otherwise you will have to reinstall the game from 0 zero! and you will have to delete the (credentials administrator).

can u explaine me pleaaase ??

Üye
7 HİZMET YILI
Ekran siyah oluyor yalnız hileyi actıgım da oyun var ama ekran simsiyah.
full screen kapalı

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran siyah oluyor yalnız hileyi actıgım da oyun var ama ekran simsiyah.
full screen kapalı
Aero Temalarından bir tema uygula düzelir. Masa üstüne gel sağ tıkla oradan kişiselleştir bölümüne gir. Gelen pencerede görebilirsin Aero Temalarını.

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam hangilerin acık olması lazım onlar hakkında bir bilgi verirseniz daha güzel olur aslında...
Mesela adama direk ateş etmiyor sag sola ateş ediyor dibine gelince arkaya dönüyor kamera

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam hangilerin acık olması lazım onlar hakkında bir bilgi verirseniz daha güzel olur aslında...
Mesela adama direk ateş etmiyor sag sola ateş ediyor dibine gelince arkaya dönüyor kamera

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sürekli aynı mesajı flood yapma uyarı alacaksın ban yersin. Ayrıca otomatik açık geliyor tüm ayarlar Default olarak oyna ama Telekill ve Teleport'u kullanma direk ban yersin. Koşma hilesini de sürekli Q'ya basılı tutup durursan ban atar yani kısaca belli etmeyeceksin.

Üye
7 HİZMET YILI
Sürekli aynı mesajı flood yapma uyarı alacaksın ban yersin. Ayrıca otomatik açık geliyor tüm ayarlar Default olarak oyna ama Telekill ve Teleport'u kullanma direk ban yersin. Koşma hilesini de sürekli Q'ya basılı tutup durursan ban atar yani kısaca belli etmeyeceksin.

Bana team viewer'Den ayar çeker misin hocam ?
Yapamadım valla cok karıstırdım

Üye
7 HİZMET YILI
bende memory uygulaması açılmıyor silip tekrar yükledim uygulamayı çalıştırıyorum açılıyor gibi oluyo kapanıyo tekrar
Primero ubicas la aplicacion en ejecucion luego buscas la carpeta despues cierras la aplicacion en ejecucion y borras la Carpeta!

[QUOTE = "yenser, post: 867357; .ico) then click on open. And then you give it finish task! / clear before starting the game! since then they give you ban! / Otherwise you will have to reinstall the game from 0 zero! (credentials administrator). [/ QUOTE]

What do you mean?
Sorry, there is a bad translation hoggar
is that I speak in Spanish! and the translation is changed!

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bana team viewer'Den ayar çeker misin hocam ?
Yapamadım valla cok karıstırdım
Aşağıda benim kullandığım ayarları görebilirsin. Radar'ı sevmediğim için kapattım istersen açık kalabilir.

1.png2.png3.png4.png5.png

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
hilenin gerçek ayarını bulmak zaman alıyor ama alınca önünde kimse duramıyor :D

Üye
7 HİZMET YILI
pls fix LINE and DISTANCE bcoz not working now after update. thank u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...