dwxm de var halen bu arada yöneticiler falan doğru yere koyarsa sevinirimyanlış konu herelde uyarı gelir neyse
onu kaldırdılar galiba çalışmıyor
koyup uyarı verirler banada öyle oldudwxm de var halen bu arada yöneticiler falan doğru yere koyarsa sevinirim
Profil foton oruçtan sonra benkoyup uyarı verirler banada öyle oldu
Profil foton oruçtan sonra ben.
Kolayı var.Bekleme lobisinde kapayacaksın ve uçakta açacaksın.Ben öyle yapıyorum.Yere inince de çatır çutur oynuyorumKardeşim Yer Altına Girme Çalışıyor Kaldırmazlar Yapılışı:
Yer Altına Girmeye Çalışınca Hata Verecektir Yer Altına Girmeyi Kapayıp 3 Kere "C" Tuşu İle Eyilip Kalkın Yaptıktan Sonra Yer Altına Girmeyi Açın.
Ve "Z" Ye Bastığınızda Yer Altındasınız.
Her Oyun Yeniden Yapmanız Gerekir.
Teşekurler Zor Beladan Kurtardın BeniKolayı var.Bekleme lobisinde kapayacaksın ve uçakta açacaksın.Ben öyle yapıyorum.Yere inince de çatır çutur oynuyorum
Reyis Beraber Oynuyalımı Rulesi ? Şuan Oyundaysan Müsaitsen?Kolayı var.Bekleme lobisinde kapayacaksın ve uçakta açacaksın.Ben öyle yapıyorum.Yere inince de çatır çutur oynuyorum
Bende Denemişte Ama Bende Olmuyor O Benim Yaptığım Oluyor Bende.Kolayı var.Bekleme lobisinde kapayacaksın ve uçakta açacaksın.Ben öyle yapıyorum.Yere inince de çatır çutur oynuyorum