Yalnız oynanmıyor galiba kardeşim.Hesaplarda silinmiş diye biliyorumHayla Orjinal Sitesinde,Kim Steamdan Para Verip Alacak Dostum
Howi fix it :0
İlk defa senden duyuyorum böyle olucağı belliydi İlk önce Orjinal olarak. Pubg ardından pubg özentisi Förtnite onun ardından Rules Of Survival Onun Ardından Radical Heigst daha bilinmeyen bir sürü oyun yani hepsi pubg nin özentisi hiç biri pubg nin yerini alamaz !!!Ros Steama geçmiştir Arkadaşlar ücreti 6.20 TL. Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim

Bende Normal ile steam ayrılıyor diye biliyorum.Steamda alınan server ücretsiz girişimden farklı deniliyor ama bilmiyorumDelux sürümü gibi bir şey sanırsam satın alanlar steam serverinde oynamıyor gene sizlerle birlikte oynuyor sadece skin falan alıyorlar öyle biliyorum. Yani para kazanma amacıyla gerçekleştirilmiş bir başka girişim. Sonuç vermeyeceği her halinden belli.
Tekrar ediyorum bu bi hile değildir arkadaşlar sohbet etmek için açılan soru cevap konusudur insanların fikrini alıyor arkadasımız hile yapmıyor!!!bu sitede xmaze den başka igilenecek kimse yokmu bu hileyle
Teşekkürler Whoo açıkladığın için eline sağlıkTekrar ediyorum bu bi hile değildir arkadaşlar sohbet etmek için açılan soru cevap konusudur insanların fikrini alıyor arkadasımız hile yapmıyor!!!
notbu yabancılar nerden buluyor güncel hileyi bilen varmı.