RULES OF SURVİVAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ros Steama geçmiştir Arkadaşlar ücreti 6.20 TL. Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayla Orjinal Sitesinde :),Kim Steamdan Para Verip Alacak Dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ros Steama geçmiştir Arkadaşlar ücreti 6.20 TL. Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim
İlk defa senden duyuyorum böyle olucağı belliydi İlk önce Orjinal olarak. Pubg ardından pubg özentisi Förtnite onun ardından Rules Of Survival Onun Ardından Radical Heigst daha bilinmeyen bir sürü oyun yani hepsi pubg nin özentisi hiç biri pubg nin yerini alamaz !!!

İmza.gif

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Delux sürümü gibi bir şey sanırsam satın alanlar steam serverinde oynamıyor gene sizlerle birlikte oynuyor sadece skin falan alıyorlar öyle biliyorum. Yani para kazanma amacıyla gerçekleştirilmiş bir başka girişim. Sonuç vermeyeceği her halinden belli.

Üye
8 HİZMET YILI
bu sitede xmaze den başka igilenecek kimse yokmu bu hileyle

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Delux sürümü gibi bir şey sanırsam satın alanlar steam serverinde oynamıyor gene sizlerle birlikte oynuyor sadece skin falan alıyorlar öyle biliyorum. Yani para kazanma amacıyla gerçekleştirilmiş bir başka girişim. Sonuç vermeyeceği her halinden belli.
Bende Normal ile steam ayrılıyor diye biliyorum.Steamda alınan server ücretsiz girişimden farklı deniliyor ama bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...