I love Vi
Seçkin Üye
Agalar her oyunun açığını taktiğini buluyosunuz. Sonuçta rulet de bi oyun. Şunun en iyi kazandıran taktiğini bulun da güzel para kıralım be :d
Kanka şu şekilde sitelerde genellikle çoğunluğun tersi kazanıyor yani bi şekilde çoğunluğun ne bastığını görsek yeterHer zaman kasa kazanır yol yakınken geri dön kankam
Koskoca sitelerin o kadar basit bir açık vereceklerini sanmıyorum. Bi tık kolpa gibi geliyor.Bu tıktok da bardak oyunun açığını bulup yapıyorlardı kodlardan eğer bardak oyunu olan bir site bulursan haber ver bende o videoları bulup atayım ben bulamadım bardak oyununu hahaha
Yok o açık doğru fakat şu an geçerli değil.Koskoca sitelerin o kadar basit bir açık vereceklerini sanmıyorum. Bi tık kolpa gibi geliyor.
Her site parayı verir mi orası da muamma tabi. Neden şu an geçerli değil?Yok o açık doğru fakat şu an geçerli değil.
O bi hataydı, ilk çıktığında geçerliydi sadece. Artık fixlediler.Her site parayı verir mi orası da muamma tabi. Neden şu an geçerli değil?
Eskiden bazı sitelerde oluyor ama artık fixYok o açık doğru fakat şu an geçerli değil.
Temel istatistik ve algoritmaya dayanıyor biraz. Açık demeyelim de sistem işleyişini görmek diyelim, ama genelde ruletin algoritması çok değişik bir kafa. Unutma ki bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Agalar her oyunun açığını taktiğini buluyosunuz. Sonuçta rulet de bi oyun. Şunun en iyi kazandıran taktiğini bulun da güzel para kıralım be :d
+1bu sitelerde bir taktik bulamazsın çünkü onların amacı para kazanmak böyle bir açık olsa bile şimdiye kadar bulunurdu