önemli olan ramin fazla olması değil şöyle 8gb ideal fakat ekran kartını yenilemen gerekiyor ve işlemci bilgilerini yazarsan daha iyi anlayabilirizBende 16GB ram var ekran kartı 940MX ama çoğu oyunu kasarak açıyor The Forest mesela FPS pyunlarda çok kasıyor oyniyamıyorum rahat ama MOBA larda yada MMORPG lerde sıkıntı yok
Lenovo IdeaPad 510önemli olan ramin fazla olması değil şöyle 8gb ideal fakat ekran kartını yenilemen gerekiyor ve işlemci bilgilerini yazarsan daha iyi anlayabiliriz
ekran kartını yenilemeni tavsiye ediyorum ve bilgisayarın derken galiba laptop'dan bahsediyorsun ilerde ciddi sorunlara yol açabilir bütçen varsa yeni birtane al yoksa ekran kartını yenileyip ayrı bir soğutma aparatı alLenovo IdeaPad 510
Intel i7 6500-U
NVIDIA 940Mx / Intel HD Graphics 520
16GB ram
1TB Hard Disk
aldığımda zamanın laptoplardaki en iyi ekran kartıydı 1800tl ye almıştım bilgisayarı şuan bilgisayar vatanda falan 5-6k ama hak eden bir bilgisayar değil artık hiçbir oyundan verimli performans alamıyorum ultra lowda bile ekran kartını her seferince güncelliyorum her 5 ayda bir temizliyorum ama artık çok ısınıyor ve bilgisayarın altı şişiyor.
yeni bir bilgisayara şuan bütcem yok 4k para biriktirmiştim monster abra a5 alcaktım tekrar arttı fiyatı şuan 6k falan oldu öğrenciyim çalışıyorum ama yinede birikmiyor para ekran kartını değiştirmeyi düşündüm ama ekran kartı lehimli hi. bir şekilde dokunamıyorum onaekran kartını yenilemeni tavsiye ediyorum ve bilgisayarın derken galiba laptop'dan bahsediyorsun ilerde ciddi sorunlara yol açabilir bütçen varsa yeni birtane al yoksa ekran kartını yenileyip ayrı bir soğutma aparatı al