Rust HWID ban nasıl kaldırılır?

Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, Rust oynuyorum. Faremin makrosu tarafından ban yedim. Yaptığım makroyu oyunda dahi kullanmadım. Minecraft makrosu, hızlı vurmak için o yüzden HWID ban yedim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Bilgisayara format attım, oyunu tekrar aldım. Gene ban yedim. ASUS BIOS güncelledim. Gene ban yedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hwid yediysen tek yolu spoofer kullanmak dostum format veya bios güncellemesi işe yaramaz anakart serisini değiştirmen lazım spoofer aracılığıyla

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ya spoofer almalısın ya anakartı değiştirmelisin ya da hwid banın eğer süreli ise kalkmasını beklemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ilk ban ise hwid değildir eac rustta genelde 3. ve sonrası banlarda hwid atıyor hwid olduğundan eminsen spoofer yada en temizi yeni anakart

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
HWID banını kaldırmak için mecbur spoofer ile anakart seri numarasını değiştireceksin eğer para vermem diyorsan mecbur banın açılmasını bekleyeceksin.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Rustta tek anakart degil ssd - monitore kadar herşeye atılıyor easyanticheat sistemi daha farklı büyük firmalar

Üye
2 HİZMET YILI
çoğu zaman anakarta atıyor nadiren ssdye atıyor ya spoofer kullanacaksın yada anakart ssd değişip deneyeceksin yine banlanma ihtimalin var tabi, hwid yediğine emin misin ?
Evet yeni hesap açtım rust aldım oyuna giriyorum 20 25dk sonra oyundan atıyor vac ban yiyorum hiçbirşey yok bilgisayarda format attım mouse driveri dahi yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet yeni hesap açtım rust aldım oyuna giriyorum 20 25dk sonra oyundan atıyor vac ban yiyorum hiçbirşey yok bilgisayarda format attım mouse driveri dahi yok.
rustta ban yedikten sonra asla kendin yeni hesap açıp rust satın almamaya çalış 2. el bir hesap satın al eac bir şekilde yakalıyor kendin açarsan daha önce çok ban yedim alıştım artık spoofer dene en ucuz yollu olarak ama ilk banında hwid atması saçma biraz şanssızlık

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendi mouse makron ile nasıl ban yedin dünyada bir ilk sanırım. bloody makrolar olduğu zaman bile kimse ban yemedi sadece makro programı algılanınca oyundan atılıyordun. logitech makrolarda sanırım ban yiyordun ama bu da bir söylentiydi herhalde çünkü arkadaşım logitech ile çok makro yaptı ban falan da yemedi. garip bir durum gerçekten. form da bi spoofer vardı eac için onu bi dene istersen