Rust HWID ban nasıl kaldırılır?

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Rust'tan HWID ban yemiştim. Yeni PC aldım. Tekrar girmek için IP değiştirmek yeterli olacaktır, değil mi? Yoksa VPN mi açmam lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar , öncelikle yeni bilgisayarınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :) . Konuya gelecek olursak yeni bilgisayar satın aldığınız için Hwid ban dan etkilenmezsiniz ama siz yine de önlem amaçlı ip adresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Hwid ban donanım banı olduğu için , yeni bir bilgisayar aldığınızda donanım parçalarınız da değiştiği için Hwid ban olayı kalkıyor . Ama önemli bir uyarıda bulunmak isterim ki Eski banlı hesabınızla giriş yapmayı denemeyin.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhabalar , öncelikle yeni bilgisayarınız için hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :) . Konuya gelecek olursak yeni bilgisayar satın aldığınız için Hwid ban dan etkilenmezsiniz ama siz yine de önlem amaçlı ip adresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Hwid ban donanım banı olduğu için , yeni bir bilgisayar aldığınızda donanım parçalarınız da değiştiği için Hwid ban olayı kalkıyor . Ama önemli bir uyarıda bulunmak isterim ki Eski banlı hesabınızla giriş yapmayı denemeyin.
ip değişmesi için modemi kapa aç yapmam yeterli olacaktır değilmi yani açıkcası biraz korkuyorum şimdi yeni pcde ban yerse kötü olur sırf rust oynamak için aldım

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ip değişmesi için modemi kapa aç yapmam yeterli olacaktır değilmi yani açıkcası biraz korkuyorum şimdi yeni pcde ban yerse kötü olur sırf rust oynamak için aldım
Modemi yeniden başlatmak genellikle IP adresinizi değiştirir, ancak bu, internet servis sağlayıcınıza (ISP) ve bağlantı türünüze bağlı olarak değişebilir. Dinamik IP adresi kullanıyorsanız, modemi yeniden başlattığınızda yeni bir IP adresi almanız muhtemeldir. Ancak, statik IP adresi kullanıyorsanız, IP adresiniz modem yeniden başlatıldığında değişmez.

İP Değişikliği İçin Adımlar:

1. Modemi Yeniden Başlatmak:
    • Modeminizi kapatın ve yaklaşık 10-30 saniye bekleyin.
    • Modeminizi tekrar açın.
    • Bağlantı kurulduktan sonra IP adresinizin değişip değişmediğini kontrol edin. Bunu öğrenmek için
      Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
      gibi siteleri kullanabilirsiniz.
  2. VPN Kullanmak:
    • Bir VPN hizmeti kullanarak IP adresinizi hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirebilirsiniz. VPN, bağlantınızı şifreler ve farklı bir IP adresi sağlar.
  3. Modem Arayüzünden Yeniden Bağlanmak:
    • Modemin web arayüzüne (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1 adreslerinden erişilir) giriş yapın.
    • DHCP yenileme veya WAN IP yenileme seçeneğini bulun ve bu işlemi gerçekleştirin.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Modemi yeniden başlatmak genellikle IP adresinizi değiştirir, ancak bu, internet servis sağlayıcınıza (ISP) ve bağlantı türünüze bağlı olarak değişebilir. Dinamik IP adresi kullanıyorsanız, modemi yeniden başlattığınızda yeni bir IP adresi almanız muhtemeldir. Ancak, statik IP adresi kullanıyorsanız, IP adresiniz modem yeniden başlatıldığında değişmez.

İP Değişikliği İçin Adımlar:

1. Modemi Yeniden Başlatmak:
    • Modeminizi kapatın ve yaklaşık 10-30 saniye bekleyin.
    • Modeminizi tekrar açın.
    • Bağlantı kurulduktan sonra IP adresinizin değişip değişmediğini kontrol edin. Bunu öğrenmek için
      gibi siteleri kullanabilirsiniz.
  2. VPN Kullanmak:
    • Bir VPN hizmeti kullanarak IP adresinizi hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirebilirsiniz. VPN, bağlantınızı şifreler ve farklı bir IP adresi sağlar.
  3. Modem Arayüzünden Yeniden Bağlmak:
    • Modemin web arayüzüne (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1 adreslerinden erişilir) giriş yapın.
    • DHCP yenileme veya WAN IP yenileme seçeneğini bulun ve bu işlemi gerçekleştirin.
Yeniden baslatinca degisiyo yeterli olacaktir degilmi

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yeniden baslatinca degisiyo yeterli olacaktir degilmi
Az önce de bahsettiğim gibi statik Ip kullanıyorsanız modemi resetlemek Ip adresini değiştirmez. Bunun için şuanki Ip adresinizi not alın. Sonra modemi kapatıp 10-30 saniye bekledikten sonra
tıklayarak Ip adresinizi kontrol edin. Eğer her iki Ip adresi de farklıysa Modemi yeniden başlatmak yeterli olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mac adress changer deneyebilirsin tmac olması lazımdı adı

Banlı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
ip değişltir yeter başka bişeye gerek yok

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hwid ban anakarta diye biliyorum paralı onu kaldıran yazılımlar var alabilrsin 15 dolar fln knk

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yazılım satın alacaksın kardeşim

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Banın olduğu hesaba sakın giriş yapma fazlasını öğrenırsem güncelleyeceğim.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Az önce de bahsettiğim gibi statik Ip kullanıyorsanız modemi resetlemek Ip adresini değiştirmez. Bunun için şuanki Ip adresinizi not alın. Sonra modemi kapatıp 10-30 saniye bekledikten sonra
tıklayarak Ip adresinizi kontrol edin. Eğer her iki Ip adresi de farklıysa Modemi yeniden başlatmak yeterli olacaktır.
peki hocam monitör değiştirmeme gerek varmı

Üye
1 HİZMET YILI
bir iki kez denemiştim sonra yine aynı soruna geçti başaka bildiginiz kalıcı çözüm varmı