ip değişmesi için modemi kapa aç yapmam yeterli olacaktır değilmi yani açıkcası biraz korkuyorum şimdi yeni pcde ban yerse kötü olur sırf rust oynamak için aldımMerhabalar , öncelikle yeni bilgisayarınız için hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Konuya gelecek olursak yeni bilgisayar satın aldığınız için Hwid ban dan etkilenmezsiniz ama siz yine de önlem amaçlı ip adresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Hwid ban donanım banı olduğu için , yeni bir bilgisayar aldığınızda donanım parçalarınız da değiştiği için Hwid ban olayı kalkıyor . Ama önemli bir uyarıda bulunmak isterim ki Eski banlı hesabınızla giriş yapmayı denemeyin.
Modemi yeniden başlatmak genellikle IP adresinizi değiştirir, ancak bu, internet servis sağlayıcınıza (ISP) ve bağlantı türünüze bağlı olarak değişebilir. Dinamik IP adresi kullanıyorsanız, modemi yeniden başlattığınızda yeni bir IP adresi almanız muhtemeldir. Ancak, statik IP adresi kullanıyorsanız, IP adresiniz modem yeniden başlatıldığında değişmez.ip değişmesi için modemi kapa aç yapmam yeterli olacaktır değilmi yani açıkcası biraz korkuyorum şimdi yeni pcde ban yerse kötü olur sırf rust oynamak için aldım
Yeniden baslatinca degisiyo yeterli olacaktir degilmiModemi yeniden başlatmak genellikle IP adresinizi değiştirir, ancak bu, internet servis sağlayıcınıza (ISP) ve bağlantı türünüze bağlı olarak değişebilir. Dinamik IP adresi kullanıyorsanız, modemi yeniden başlattığınızda yeni bir IP adresi almanız muhtemeldir. Ancak, statik IP adresi kullanıyorsanız, IP adresiniz modem yeniden başlatıldığında değişmez.
İP Değişikliği İçin Adımlar:
- Modemi Yeniden Başlatmak:
- Modeminizi kapatın ve yaklaşık 10-30 saniye bekleyin.
- Modeminizi tekrar açın.
- Bağlantı kurulduktan sonra IP adresinizin değişip değişmediğini kontrol edin. Bunu öğrenmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgibi siteleri kullanabilirsiniz.- VPN Kullanmak:
- Bir VPN hizmeti kullanarak IP adresinizi hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirebilirsiniz. VPN, bağlantınızı şifreler ve farklı bir IP adresi sağlar.
- Modem Arayüzünden Yeniden Bağlmak:
- Modemin web arayüzüne (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1 adreslerinden erişilir) giriş yapın.
- DHCP yenileme veya WAN IP yenileme seçeneğini bulun ve bu işlemi gerçekleştirin.
Az önce de bahsettiğim gibi statik Ip kullanıyorsanız modemi resetlemek Ip adresini değiştirmez. Bunun için şuanki Ip adresinizi not alın. Sonra modemi kapatıp 10-30 saniye bekledikten sonraYeniden baslatinca degisiyo yeterli olacaktir degilmi
bir iki kez denemiştim sonra yine aynı soruna geçti başaka bildiginiz kalıcı çözüm varmıip değişltir yeter başka bişeye gerek yok
dostum yeni pc aldım d,yorum sen hwid spoofer kullan diyosun dalgamı geçiyorsunhwıd spoffer kullan burda
peki hocam monitör değiştirmeme gerek varmıAz önce de bahsettiğim gibi statik Ip kullanıyorsanız modemi resetlemek Ip adresini değiştirmez. Bunun için şuanki Ip adresinizi not alın. Sonra modemi kapatıp 10-30 saniye bekledikten sonraBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptıklayarak Ip adresinizi kontrol edin. Eğer her iki Ip adresi de farklıysa Modemi yeniden başlatmak yeterli olacaktır.
Hayır hocam.peki hocam monitör değiştirmeme gerek varmı