Nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun?Hwid yediysen tek yolu spoofer kullanmak dostum format veya bios güncellemesi işe yaramaz anakart serisini değiştirmen lazım spoofer aracılığıyla
Forumdaki spooferı deneyebilirsin veya Trade kısmından satan birilerinden spoofer alman lazım dostumNasıl yapabilirim yardımcı olurmusun?
Rica etsem spoofer atarmısın?Forumdaki spooferı deneyebilirsin veya Trade kısmından satan birilerinden spoofer alman lazım dostum
Bende yok dostum satanlar yardımcı olur trade kısmına bakabilrisinRica etsem spoofer atarmısın?
hwid banı kaç ayda geçiyorya spoofer almalısın ya anakartı değiştirmelisin ya da hwid banın eğer süreli ise kalkmasını beklemelisin
rustta hwid ban geçmez hwid yemek için zaten 2 3 kere hileden ban yemiş olman gerekiyor şansa bağlı 3. 4. yada 5. banını hwid atıyorlar süresiz olarakhwid banı kaç ayda geçiyor
Kalkması imkansızmı yani? bilgisayar çop mu oldu şimdi rustda?Rustta tek anakart degil ssd - monitore kadar herşeye atılıyor easyanticheat sistemi daha farklı büyük firmalar
çoğu zaman anakarta atıyor nadiren ssdye atıyor ya spoofer kullanacaksın yada anakart ssd değişip deneyeceksin yine banlanma ihtimalin var tabi, hwid yediğine emin misin ?Kalkması imkansızmı yani? bilgisayar çop mu oldu şimdi rustda?
Evet yeni hesap açtım rust aldım oyuna giriyorum 20 25dk sonra oyundan atıyor vac ban yiyorum hiçbirşey yok bilgisayarda format attım mouse driveri dahi yok.çoğu zaman anakarta atıyor nadiren ssdye atıyor ya spoofer kullanacaksın yada anakart ssd değişip deneyeceksin yine banlanma ihtimalin var tabi, hwid yediğine emin misin ?
rustta ban yedikten sonra asla kendin yeni hesap açıp rust satın almamaya çalış 2. el bir hesap satın al eac bir şekilde yakalıyor kendin açarsan daha önce çok ban yedim alıştım artık spoofer dene en ucuz yollu olarak ama ilk banında hwid atması saçma biraz şanssızlıkEvet yeni hesap açtım rust aldım oyuna giriyorum 20 25dk sonra oyundan atıyor vac ban yiyorum hiçbirşey yok bilgisayarda format attım mouse driveri dahi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?