Rust HWID ban nasıl kaldırılır?

Üye
2 HİZMET YILI
kendi mouse makron ile nasıl ban yedin dünyada bir ilk sanırım. bloody makrolar olduğu zaman bile kimse ban yemedi sadece makro programı algılanınca oyundan atılıyordun. logitech makrolarda sanırım ban yiyordun ama bu da bir söylentiydi herhalde çünkü arkadaşım logitech ile çok makro yaptı ban falan da yemedi. garip bir durum gerçekten. form da bi spoofer vardı eac için onu bi dene istersen
Hangi spoofer iletirmisin?

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
paralı spooflerlar dolanıyor internette dostum çözümü o başka türlü kaldıramazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendi mouse makron ile nasıl ban yedin dünyada bir ilk sanırım. bloody makrolar olduğu zaman bile kimse ban yemedi sadece makro programı algılanınca oyundan atılıyordun. logitech makrolarda sanırım ban yiyordun ama bu da bir söylentiydi herhalde çünkü arkadaşım logitech ile çok makro yaptı ban falan da yemedi. garip bir durum gerçekten. form da bi spoofer vardı eac için onu bi dene istersen
2 ay kadar önce 1 haftada 6 kere banwave geldi artık mouse macrolarına bile izin vermiyor eac çatır çatır banlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
spoofer tavsiye ederim başka yolu yok sanırsam ama paralı tercih etmeni öneriyorum bedavalar hem virüs oluyor hemde çalışmıyor

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ya anakart değişcen yada spoofer acıcan knk

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla donanım değiştirmek veya imkanın yoksa spoofer satın alarak seri numaralarını değiştirip kullanmalısın. Tabi ne kadar uzun süreli bir çözümdür bilemiyorum.