Üye
Dün Akşam uyumaya calışıyordum sonra boyle yukselıyor gıbı oldum sanki tuhum bedenımden çıkıyor çıktım salona gıtmek ıstedım gıttım bu olayı dun 2 3 kere yaşadım aranızdada yaşayan oldumu
çok titredim dünastral seyhat o netten araştıra bilirsin onlar seni göremez sen onları görürsün ve gördüklerin gerçek rüya değil istediğin her yere gidebilirsin kendini geliştirsen ama korkmaman ve heycan yapmaman gerek
bilerek yapmadım zaten bende yanlışlıkla geldi başımakardeşim astral seyahat dedin herhalde ama ben çok inanmıyorum denedim olmadı
ne olduğunu bilmiyordum çok güzel bi histi birazda korkutucuBen Genelikle Yaparim Bune Ruya Kontrolu Denmez Asteral Seyhat Denir Veya Dedin gibi ruya kontrolu![]()
Iste asteral seyahate kendi ruhunu gordun icin bi dahada yapma bilerek yaptiysan kalpten gidebilirisnne olduğunu bilmiyordum çok güzel bi histi birazda korkutucu
ne olduğunu bilmiyordum çok güzel bi histi birazda korkutucu
biraz araştırdım astral seyhatı çoğunlukla gece 3den sonra fln yaşayan olmuş bende o saatlarde yaşadımAstral seyahat, yapılışına göre risk barındırmaktadır. Bu yüzden bunun hissi güzel bir daha yapayım derken tahtalı köyde açma gözlerini ölen bir çok insan var. İnternette detaylıca araştırarak yaparsan sağlığın için iyi olacaktır. Ek olarak şunu belirtmek isterim Astral Seyahate çıktığın da göreceğin varlıklar psikolojini bozabilir çok fazla korkudan kalp krizi geçirme oranın yüksektir.
biraz araştırdım astral seyhatı çoğunlukla gece 3den sonra fln yaşayan olmuş bende o saatlarde yaşadım
bilerek yapmadım yanlışlıkla olduBöyle keko işlerle uğraşmamanızı tavsiye ederim zira insan beyni buglarla dolu normalde kullanmamanız gereken bir yeri kullanır sonra saçma sapan bir hastalıkla uğraşırsınız.
Kardeşim 9 da yat Yada 10 11 filan yat Yoksabaşına birşey gelebilirbiraz araştırdım astral seyhatı çoğunlukla gece 3den sonra fln yaşayan olmuş bende o saatlarde yaşadım
hyr çok kısa surdu uyandım geribirileri ile karşılaştınmı ruhanı varlıklarla felan
varmış öyle şeyler bende araştırdımAstral seyahat esnasında ruh vücuttan çıkıp dolanmaya başlar. Birisinin rüyasına girebilir, gözle göremeyen varlıkları görebilir veya özgürce dolaşabilirsin. Fakat çok riskliymiş. Ruhun vücuda bir daha geri dönmeme riski varmış. Bu yüzden yapmıyorum bende![]()