Teşekkür ederim 144hz den fazlası abartma kaçar değilmibirinci soruna net bişey diyemediğim için bos
Monitör büyüklüğü sana kalmıs
144 HZ monitör yeterde artar.
Aynen oyun içinoyun icinse olur sistemin
teşekkür ederim tavsiyeni göz önünde bulundurcamİşlemciye yük bindiren oyunları oynamayı düşünüyorsan sıvı soğutma kullanman senin için iyi olur, ekran karşısına oturup test edebileceğin bir yerden alırsan senin için en uygun genişliği bulabilirsin.
tavsiye için teşekkür ederim inç konusunda kararsızdım144hz gayet makul. 32' monitörler oyun için fazla büyük kaçıyor benim fikrim. Zaten monitöre belirli bir yakınlık içerisindesin. 24-27 iyidir. Sıvı soğutma neden olmasın bütçen elveriyorsa
bütçem el veriyorsa bir bakarım ona yoksa mecbur 144 alacamdostum 240 hz almanı öneririrm
o konuda tam kararsızdım teşekkürlerMonitörde aşırıya kaçmana gerek yok bütçen neyse onu almanı tavsiye edebilirim 144 Hz Fps oyunları için yeterli kalacaktır ama bütçen var ise 240 Hz önerebilirim sana
ben daha çok moba tarzı oyunlar oyunuyum LOL, Roket ligi gibi bide fps düşünsem 2k değil 1080p monitör alırımfps oyunları için tabii