✅ ❤ My Life My Rules ❤ ✅
Süper Üye
I recommend
Sanallaştırma falan derken anlamadım?tavsiye ederim ama AMD işlemciler sanallaştırmada intel kadar performanslı olmuyor, bunu da acı tecrübe ile öğrendim bende de var bu işlemci dediğim sıkıntı ise bende iphone uygulama yazmaya çalışırken hackintosh kurmamla başladı vsvs.. ve android studioyu kurana kadar canım çıktı
yazılımla falan uğraşmıyosan oyun oynak için al sıkıntı olmazSanallaştırma falan derken anlamadım?
işlemciyle ne sorun yaşadın ki?tavsiye ederim ama AMD işlemciler sanallaştırmada intel kadar performanslı olmuyor, bunu da acı tecrübe ile öğrendim bende de var bu işlemci dediğim sıkıntı ise bende iphone uygulama yazmaya çalışırken hackintosh kurmamla başladı vsvs.. ve android studioyu kurana kadar canım çıktı
Anladım hocam sağolun ben işin donanım kısımlarıyla ilgileniyorum biraz daha.yazılımla falan uğraşmıyosan oyun oynak için al sıkıntı olmaz
nasıl oynamam haldır haldır 55-65 fps arası ultrada oynatıyorpubg oynayamaszın
anladım oyun ve grafik tasarım çizim uygulamarında kullanıyorum bütçe dar olunca mecburen işimi görmesi için aldımsorun denemez de mimarisi farklı dediğim gibi oyunlar için sıkıntı olmaz
Arkadaşlar sadece o işlemciyi kastetmiş. Senin işlemcinin dahili grafik birimi var ekran kartı gibi ama çok güçlü bir şey değil sen o işlemciyi sadece işlemci olarak kullanıyorsun. Aslında apu işlemcilerin amacı günlük kullanım ve ufak oyunlar ondan dolayı ufak bir grafik birimi var. Ama sen onu grafik birimi olarak değil RX570'i kullanıyorsun.nasıl oynamam haldır haldır 55-65 fps arası ultrada oynatıyor
evet kardeşim bak harici ekran kartı yokken 10fps zorluyorduArkadaşlar sadece o işlemciyi kastetmiş. Senin işlemcinin dahili grafik birimi var ekran kartı gibi ama çok güçlü bir şey değil sen o işlemciyi sadece işlemci olarak kullanıyorsun. Aslında apu işlemcilerin amacı günlük kullanım ve ufak oyunlar ondan dolayı ufak bir grafik birimi var. Ama sen onu grafik birimi olarak değil RX570'i kullanıyorsun.
570 var zaten asus rog strıx 570 4gb 256 bıtAPU Olarak Kullanacaksan geçici olarak idare edebilir oyun performansları fiyatına göre oldukça iyi, ekran kartı eklemek istersen rx570 öneririm.