Ryzen 3 2200g Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
tavsiye ederim ama AMD işlemciler sanallaştırmada intel kadar performanslı olmuyor, bunu da acı tecrübe ile öğrendim bende de var bu işlemci dediğim sıkıntı ise bende iphone uygulama yazmaya çalışırken hackintosh kurmamla başladı vsvs.. ve android studioyu kurana kadar canım çıktı
Sanallaştırma falan derken anlamadım?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yani idare eder sonuçta radeon vega 8 serisinden çokta bir şey beklemeyin.
Üstüne 200 lira falan daha koyup daha işe yarar bir şey alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bugün pc toplayacak olsam alacağım işlemci fiyat performans açısından paran varsa tabi daha iyileride var.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tavsiye ederim ama AMD işlemciler sanallaştırmada intel kadar performanslı olmuyor, bunu da acı tecrübe ile öğrendim bende de var bu işlemci dediğim sıkıntı ise bende iphone uygulama yazmaya çalışırken hackintosh kurmamla başladı vsvs.. ve android studioyu kurana kadar canım çıktı
işlemciyle ne sorun yaşadın ki?

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
nasıl oynamam haldır haldır 55-65 fps arası ultrada oynatıyor
Arkadaşlar sadece o işlemciyi kastetmiş. Senin işlemcinin dahili grafik birimi var ekran kartı gibi ama çok güçlü bir şey değil sen o işlemciyi sadece işlemci olarak kullanıyorsun. Aslında apu işlemcilerin amacı günlük kullanım ve ufak oyunlar ondan dolayı ufak bir grafik birimi var. Ama sen onu grafik birimi olarak değil RX570'i kullanıyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sadece o işlemciyi kastetmiş. Senin işlemcinin dahili grafik birimi var ekran kartı gibi ama çok güçlü bir şey değil sen o işlemciyi sadece işlemci olarak kullanıyorsun. Aslında apu işlemcilerin amacı günlük kullanım ve ufak oyunlar ondan dolayı ufak bir grafik birimi var. Ama sen onu grafik birimi olarak değil RX570'i kullanıyorsun.
evet kardeşim bak harici ekran kartı yokken 10fps zorluyordu :D suan sorunsuz oynuyorum. harıcı ekran kartı yokken cok yoruyordu ıslemci tek başına

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
APU Olarak Kullanacaksan geçici olarak idare edebilir oyun performansları fiyatına göre oldukça iyi, ekran kartı eklemek istersen rx570 öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...