Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yksye hazırlanıyorum ve sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapmam biraz geç oluyor onun için sabahları böyle atıştırmalık bişeyler önerebilirmisniz açken ders biraz zor oluyor
Küçük Pizzalar oluyor pastaneler de satılıyor
Yada kuruvasan benzeri haşhaşlılar oluyor yanına ekler tatlısı alıp 2. Olarakta bunun yanına bir kahve yaptın mı senin kahvaltın olur
eskiden bende erken kalkarken her gün tost yerdim hesaplı hızlı kolay daha iyisi yok yada açmalar var onlardan baya al yada yap buzluğa at sonra hafif ateşe koy ısınıyor 1dk da hazır tabi artık öğlen kalkıp sabah 6 ya kadar çalışıyorum saolsun pandemi bi yandan bizim ziyanın planları bi yandan düzen kalmadı
Sana tavsiyem karnını doyurman için ciddi söylüyorum şimdi somun ekmeği alıyorsun sonra arasını açıyorsun sana yağ tereyağ farketmez sürüyorsun sonrada peynirin çeşidide fark etmez koyuyorsun birazda tuz atıyorsun karnın doyar