sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
geçmiş olsun emeklerine reisMerhaba forumdaşlar ne yazık ki severek oynadığım bence güzel olan yerli yapım p2w denmese de aslında p2w olan bu güzelim oyun kapandı
Herkes bir çok sebep söylemiş Valorant çıkışından dolayı, yetersiz oyuncu, optimizasyon sorunları vs vs bir çok şey söylendi.
Benim şahsi fikrim şu olacaktır: bir oyun yaratmaya kalkışmak çok ciddi yatırımlar istiyor unreal engine ile yapılmış bu oyunda doğal olarak baştan objeleri yapmaya kalkarsanız çok fazla vakit alacaktır e bundan dolayı sizde hali hazırda yapılmış satılığa çıkmış objeleri almanız gerek ama sabotaj oyun geliştiricisiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkendileri tarafından her şeyi baştan yapıldı bu ciddi emek, zaman ve çalışan gerektirecektir. Bu oyunu yaparken ciddi paralar harcadılar bitmedi pr içinde ciddi bir bütçe ayrıldı lakin olmadı çünkü oyuncuların bilgisayarları iyi seviyede değildi malum alım gücümüz pek iyi değil.
Yani özetle harcanan 10 gelen 1-2 olunca doğal olarak firmada yaptıkları oyunu yayımcı firma TYPER Games Türkiye ve Avrupa sunucularını kapatmıştır.
Latin Amerika sunucusunda oynayabilmek için bir kaç şey denedim lakin oyun Latin Amerika'da da kapatılmış.
Bu oyunu seviyordum ve özellikle Hildor(COMA) bu oyun için çok çabalamıştı onu hiç unutmayacağım discord üzerinden turnuvalar düzenlerdi oyuncularla sohbet ederdi artık geriye sadece geçmiş geçmişte güzeldi demek kalıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 70445
oyuna para yatıranlara ne olucak bu arada bi bilgi varmı?Merhaba forumdaşlar ne yazık ki severek oynadığım bence güzel olan yerli yapım p2w denmese de aslında p2w olan bu güzelim oyun kapandı
Herkes bir çok sebep söylemiş Valorant çıkışından dolayı, yetersiz oyuncu, optimizasyon sorunları vs vs bir çok şey söylendi.
Benim şahsi fikrim şu olacaktır: bir oyun yaratmaya kalkışmak çok ciddi yatırımlar istiyor unreal engine ile yapılmış bu oyunda doğal olarak baştan objeleri yapmaya kalkarsanız çok fazla vakit alacaktır e bundan dolayı sizde hali hazırda yapılmış satılığa çıkmış objeleri almanız gerek ama sabotaj oyun geliştiricisiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkendileri tarafından her şeyi baştan yapıldı bu ciddi emek, zaman ve çalışan gerektirecektir. Bu oyunu yaparken ciddi paralar harcadılar bitmedi pr içinde ciddi bir bütçe ayrıldı lakin olmadı çünkü oyuncuların bilgisayarları iyi seviyede değildi malum alım gücümüz pek iyi değil.
Yani özetle harcanan 10 gelen 1-2 olunca doğal olarak firmada yaptıkları oyunu yayımcı firma TYPER Games Türkiye ve Avrupa sunucularını kapatmıştır.
Latin Amerika sunucusunda oynayabilmek için bir kaç şey denedim lakin oyun Latin Amerika'da da kapatılmış.
Bu oyunu seviyordum ve özellikle Hildor(COMA) bu oyun için çok çabalamıştı onu hiç unutmayacağım discord üzerinden turnuvalar düzenlerdi oyuncularla sohbet ederdi artık geriye sadece geçmiş geçmişte güzeldi demek kalıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 70445
malesef bilgim yok dostum hatta bende baya bi yatırmıştım sanırım yalan oldu steam destek ile görüş istersende hiç olumlu sonuçlanacağını düşünmüyorumoyuna para yatıranlara ne olucak bu arada bi bilgi varmı?
tamam tesekkurler.malesef bilgim yok dostum hatta bende baya bi yatırmıştım sanırım yalan oldu steam destek ile görüş istersende hiç olumlu sonuçlanacağını düşünmüyorum
aynen pek gidişi koymadı hiç oynamadım çünküs2 son silah gibi bir oyun gittikten sonra bunun gidişi pek koymadı aslında
vallah bazılarına koymustur ağırs2 son silah gibi bir oyun gittikten sonra bunun gidişi pek koymadı aslında
valla hocam ben bir tek s2 son silah oynardım joygame cıkardığı gerçekten severek oynadığım tek mp oyundu kapandıktan sonra cod ve bf serilerine geçtim zatenvallah bazılarına koymustur ağır
bende r6 gecmistimvalla hocam ben bir tek s2 son silah oynardım Joygame cıkardığı gerçekten severek oynadığım tek mp oyundu kapandıktan sonra cod ve bf serilerine geçtim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?