Bal porsuğu
Seçkin Üye
aynen öyle katılıyorum xnlost aldı parayı 1 video attı o kadarAbi gerçekten cografya kaderdir, kendi bünyemize göre güzel yapımlardan birisiydi, keşke yayıncılarda ellerinden geldiği kadar destek olsaydılar, sabotaj çıktığında çok saçma konuşmaları olmuştu bu bile oyuncu kaybettirdi, destek yerine köstek olanlara selam olsun
Gerekli bütçeyi ayırmadılar mı yoksa var olan bütçeyi yanlış mı yönettiler bilmem ama pr konusunda zayıftılaraynen öyle katılıyorum xnlost aldı parayı 1 video attı o kadaryani gülsem mi üzülsem mi bilemedim bence oyundada hata vardı gerekli bütçeyi ayıramadılar çok hızlı davrandılar yatırımcı bulup girişmeleri gerekirdi tabi bu işin pr boyutunuda çok ihmal edildi ilk başta verdiler reklamı sonra yok
mılletın parası gıttı kankaparaya dayalı bir oyun diye biliyordum zaten senin adına üzüldüm onun dışında iyi olmş
hiç bir oyun ömür boyu garanti vermez ki dostummılletın parası gıttı kanka
evet öyle bi söylenti var ama sorun şurada eğer oyun satıldıysa niye tekrar dünyanın herhangi bir bölgesinde yayınlanmadı galiba o dedikodu yaçok güzel bi oyundu hatta indiremeyi düşünüyordum malesefki kapanmış o7. Oyunu satmışlar gibi bişey duydum gerçeklik payı ?
aynen yagüzeldi ama kitlesi yoktu
aminiyi oyundu ama tutturamadılar bitürlü allah rahmet etsin
kanka yanlısın var zulu hala kapanmadıHer p2w oyun yada sektör bunu tadacaktır.
Umarım o da en kısa zamanda kapanır.. küçük yaştaki çocukların veya ergenlerin suyuna giderek yapılan hareketle hype'lanmış vs vs. bu tür hareketler bana çok yapmacık geliyor maalesefkanka yanlısın var zulu hala kapanmadı
aynen oyle. yapımcısıda hiç samimi değil, umarım yakın zamanda kapanır.Umarım o da en kısa zamanda kapanır.. küçük yaştaki çocukların veya ergenlerin suyuna giderek yapılan hareketle hype'lanmış vs vs. bu tür hareketler bana çok yapmacık geliyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?