saç dökülmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bence öyle şeylere hiç. girme ileride saç ektirirsin. eğer kullanırsan herkese iyi gelmiyolar onlar saçlarını daha kötü yaparsın haberin olsun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şampuanın etkisi var ama vitaminlerini de baktırmak lazım özelikle d vitamine baktirmani tavsiye ederim dostum

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
doğal yeşil sabun kullan kanka ben kullanıyordum saçlarımı ipek gibi yapıyordu ayrıca saç dökülmesine de etkisi oluyor diye duymuştum ama dikkat et bak doğal olması şart diğerleri daha çok döker

Üye
5 HİZMET YILI
mavi su denen birşey var bro onu dene eczanelerde bulunuyor hem dökülmeyi yok ediyo hemde çıkartıyo biraz pahalı ama

HEÇKIR
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence bi tık dikkatli ol döküldükten sonra seç ektirme fiyatları çok tuzlu dudak uçuklatan cinsten eğer kaliteli olmasını istiyorsan.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bro eczaneye gidiyorsun saç dökümüne karşı bi şampuan istiyorsun ve veriyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba dostum önce sendeki saç dökülmesinin sebebini söylemen lazım. saç dökülmesinin birden fazla sebebi var beslenmeye bağlı da olabilir vucutta bazı eksikliklerden dolayı da olabilir ve erkeklerde en çok görülen genetik saç dökülmeside olabilir. baban abilerin dayılarının saçları dökük mü ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
B7 vitamini kapsülleri var sacı güclendiren biotin kapsülü diye geçiyor denemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...