Süper Üye
bir post'ta soruyu yanıtlamak için giriyorum veya merak ettiğim post oluyor bakıyorum ama bilgim yoksa yorum yapmıyorum hakaret etmek istemiyorum fakat o kadar boş yorumlar var ki adamın hileyi kullanmaya yetkisi yok hesabı dün açmış "böyle böyle yapmıştım böyle böyle oldu" diye yorum atıyor tamam inandık hadi bu tipler neyse bir de bu "bende"ci tayfa var 1 kişi soru sormuş 50 kişi yorum olarak "bende merak ediyorum" , "haklısın" vb. yorumlar yapıyor raporlamaktan gına geldi da yalvarıyorum böyle boş yorumlar atmayın post sahibi de oldum yorumlarda yanıt arayan basit üye de yardım etmedikleri gibi işimi de zorlaştırıyorlar yorum çöplüğü oluşuyor gereksiz. Tamam sen de merak ediyorsan aç bildirimlerini post ile ilgili ya da sık kullanılanlara kaydet sorunun cevabını alana kadar ara ara bak gün içinde arkadaş kimse senin merakını umursamıyor gerçekten kötü bir durum bu. aynı tayfa youtube'da vardı birkaç sene öncesine kadar örnek veriyorum
ABC00 hatası var , adam youtube'ya video atıyor başlık şu "ABC00 hatası çözümü !!!" içerik : "Bende ABC00 hatası var nasıl çözerim" yani tam olarak forumda şu an bu var aradığım bilgiye ulaşırken gecikme yaşıyorum hem de sırf boş yorum kasanlar yüzünden abi ne bileyim post açın off topice gelin gününüzü anlatın konu dışı zaten ya da eğitici içerik paylaşın hatta ctrl c yapıp v yapın başka bir yerden ne bileyim wikipedia'dan birşeyler paylaşın ama bu örneklerini verdiğim şekilde yorumlar yaparak yorum kasmaya çalışmayın gerçekten bunun lüzumu yok
ABC00 hatası var , adam youtube'ya video atıyor başlık şu "ABC00 hatası çözümü !!!" içerik : "Bende ABC00 hatası var nasıl çözerim" yani tam olarak forumda şu an bu var aradığım bilgiye ulaşırken gecikme yaşıyorum hem de sırf boş yorum kasanlar yüzünden abi ne bileyim post açın off topice gelin gününüzü anlatın konu dışı zaten ya da eğitici içerik paylaşın hatta ctrl c yapıp v yapın başka bir yerden ne bileyim wikipedia'dan birşeyler paylaşın ama bu örneklerini verdiğim şekilde yorumlar yaparak yorum kasmaya çalışmayın gerçekten bunun lüzumu yok