c++ için ilk nce phyton ve c# öğrenirsek daha kolay olacağını söylüyor herkes bende böyle biliyorum doğrumudurc# öğrenen biri olarak söylüyorum c# ile hile yazılmaz. oyunların çoğu kısmı c++ ve python ile oluşturulduğundan dolayı hile yazmak için c++ ya da python öğrenmek daha iyi olur
Post automatically merged:
şunu da ekleyim. Eğer daha önce hiç kodlama dili öğrenmediysen piyasaya c++ ile giriş yapmak biraz ağır kaçabilir. c++ en temel ve çok kapsamlı bir dil. Bu yüzden benim önerim python...
python daha basite indirgenmiş ama çok kullanılan büyük bir dil. pythondansa önce c# öğrenip sonra c++ öğrenmek daha mantıklı bencec++ için ilk nce phyton ve c# öğrenirsek daha kolay olacağını söylüyor herkes bende böyle biliyorum doğrumudur
Phtondan başlara gerisi daha kolay olur diye söyledimpython daha basite indirgenmiş ama çok kullanılan büyük bir dil. pythondansa önce c# öğrenip sonra c++ öğrenmek daha mantıklı bence
I would recommend using C++Hello friends. Would you recommend C++ or C# just so I can cheat. I'll start learning from the beginning, and I'd appreciate a place where you say that if you have suggestions for studying, you can find resources here. Good forums.
Seviyene bağlı diyebilirim hangisi sana daha uygun geliyorsa ondan başla hiç bir bilgin yoksa C++ daha uygun olur.Arkadaşlar merhaba. Sadece hile yapabilmem için C++ mı önerirsiniz yoksa C# mi. En baştan öğrenmeye başlayacağım ve eğer çalışma önerileriniz varsa şuradan kaynak bulabilirsin dediğiniz bir yer memnun olurum. İyi forumlar.