Sadece Hile Yapımı İçin Hangi Dil Daha İyidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ücretsiz şekilde kaynak verebilecek var mı peki dil öğrenmek isteyenler için

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
c# öğrenen biri olarak söylüyorum c# ile hile yazılmaz. oyunların çoğu kısmı c++ ve python ile oluşturulduğundan dolayı hile yazmak için c++ ya da python öğrenmek daha iyi olur
Post automatically merged:

şunu da ekleyim. Eğer daha önce hiç kodlama dili öğrenmediysen piyasaya c++ ile giriş yapmak biraz ağır kaçabilir. c++ en temel ve çok kapsamlı bir dil. Bu yüzden benim önerim python...
c++ için ilk nce phyton ve c# öğrenirsek daha kolay olacağını söylüyor herkes bende böyle biliyorum doğrumudur

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
C# ile başlayıp geliştirdikce C++ öğrenebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eğer bot tarzı hileler yazmayı düşünüyorsan Python en kolay seçenek olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
c++ için ilk nce phyton ve c# öğrenirsek daha kolay olacağını söylüyor herkes bende böyle biliyorum doğrumudur
python daha basite indirgenmiş ama çok kullanılan büyük bir dil. pythondansa önce c# öğrenip sonra c++ öğrenmek daha mantıklı bence

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
C++ tabii ki, C#'de libler çok ve yazması daha kolay orası ayrı.

Üye
4 HİZMET YILI
Hello friends. Would you recommend C++ or C# just so I can cheat. I'll start learning from the beginning, and I'd appreciate a place where you say that if you have suggestions for studying, you can find resources here. Good forums.
I would recommend using C++

godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Sadece hile yapabilmem için C++ mı önerirsiniz yoksa C# mi. En baştan öğrenmeye başlayacağım ve eğer çalışma önerileriniz varsa şuradan kaynak bulabilirsin dediğiniz bir yer memnun olurum. İyi forumlar.
Seviyene bağlı diyebilirim hangisi sana daha uygun geliyorsa ondan başla hiç bir bilgin yoksa C++ daha uygun olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...