[CODE=html>Profili Düzenle</button></a>
Arkadaşım hesabın sahibini nasıl kandıracaksın o halde? Birazcık mantıklı düşün ve mantıklı yorum yap.ciddimisin sen ya ne gerek var bu kadar işe çek edit adını degiştir resimini koy bitti
Dediğin Doğru KArdomArkadaşım hesabın sahibini nasıl kandıracaksın o halde? Birazcık mantıklı düşün ve mantıklı yorum yap.
ne alaka takip et kısımını edit le profili düzenle yap bitti zaten ne ugraşacaksın bu kadar ?Arkadaşım hesabın sahibini nasıl kandıracaksın o halde? Birazcık mantıklı düşün ve mantıklı yorum yap.
Yahu ne boş boş konuşuyorsun konuyu bile okumamışsın konu zaten editle ilgili profili düzenleymiş biz ne yapıyoruz?ne alaka takip et kısımını edit le profili düzenle yap bitti zaten ne ugraşacaksın bu kadar ?
Adam Uğraşmak istemiş uğraşmış kankane alaka takip et kısımını edit le profili düzenle yap bitti zaten ne ugraşacaksın bu kadar ?
Tabi güzel olacakgüzel şaka teşekkürler
f12 basıp gösterdiği yere kardomkodu nereye yapıştırıxağımı anlamadım ya yardım edermisin
Anlamadıysan es geç brokodu nereye yapıştırıxağımı anlamadım ya yardım edermisin
BU arada Kanka Tekrardan eline sağlıkSelamlar! İstek üzerine "Instagram sahte hackleme V2" konusu açıyorum.
Bu, orjinal hacklemek değildir. Arkadaşlarınızı kandırabilirsiniz. Sonra "bu heçkleme deyil şen dolandıyıcısın yalan konuy riportıd" gibi yorumlar atmayın.
Kodlar;
Evet, ben kurban olarak beni deli eden ve sınıfımıza gelen yeni kızı trolledim.Kod:[CODE=html>Profili Düzenle</button></a>
Her neyse,
Nasıl yapılışını hemen kısaca anlatayım, [Aslında uzun çaktırmayın]
Öncelikle tabii ki hesaba giriyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 43046
Evet,
Bu ekranda F12 tuşuna tıklıyoruz.
Ve ardından, kurbanımızın sayfasına gidiyoruz.
Kurbanımızın sayfasına gidip,
Ekli dosyayı görüntüle 43053
3 Noktaya sağ tıklayıp incele diyoruz.
Yine, Buttona sağ tıklayıp Edit as HTML diyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 43054 Bakın burası çok önemli,Buttona sağ tıklıyoruz! "Sonra feyk konuy riportıd" demeyin.
Vermiş olduğum, "Seçenekler" adlı HTML kodunu buraya yapıştırıyoruz.
Ardından,
Ekli dosyayı görüntüle 43056
Kırmızı alan gibi beyaz yere tıklıyoruz ki kodumuz aktif olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 43058
Ekli dosyayı görüntüle 43057
Tabii ki bununla kimseyi kandıramayız!
Takip et butonuna sağ tıklayıp, Edit as HTML yapıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 43059
Ve vermiş olduğum profili düzenle kodunu giriyoruz. Sonra tekrardan beyaz alana tıklıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 43065
Gerisi hayal gücünüze bağlı,
Sınıf grubunuz varsa oraya atın bu ssiHerkes wow heçkır gibi tabirler kullanacaktır! Ve şöhretiniz piyuvv!
Not: Eğer "DM KUTUMU AT" Derse siz de şöyle diyin, "Atamam çünkü orası özele giriyor ve siber suçlara giriyor. "İyi Forumlar dilerim efendim.
HelalTroolüyom atkadaşları.d
Ederizteşekkürler
Troll Hack Browhat is fake hack
İşte Aradıgım YorumAdam elinden geldiğini paylaşmış sizinle daha ne laf yapıyorsunuz boşverin zaten size hesap hackleyeceksiniz demiyorNeyse yararlı konu kardeşim eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?