Peki direkt makineyi düz tutup aşağıdan yukarı doğru mu almalıyım bıyıkları falanTıraş makinesi ile almanızı öneririm şimdiden jiletle alırsanız hem yüzünüz çok deforme olur hem de kesersiniz bir yerinizi.
makine ile hangi yönden kestiğinin önemi yok ama içim rahat olsun diyorsan yukarıdan aşağı doğru kesPeki direkt makineyi düz tutup aşağıdan yukarı doğru mu almalıyım bıyıkları falan
Açıkcası yaptığınız yönün çok önemi olduğunu zannetmiyorum.Peki direkt makineyi düz tutup aşağıdan yukarı doğru mu almalıyım bıyıkları falan
Yukarıdan aşağıda çok uğraşırsınız ama rahat olsun derseniz öyle yapabilirsiniz.makine ile hangi yönden kestiğinin önemi yok ama içim rahat olsun diyorsan yukarıdan aşağı doğru kes
Koltuk altımı aldığım makineyle almayı düşünüyorum ucunu silip. Uç kullanmayacağım çekeyim fotoğrafını.Açıkcası yaptığınız yönün çok önemi olduğunu zannetmiyorum.
Hangi ucu kullanacaksınız fotoğraf var mı?
Genellikle aşağıdan yukarı doğru alın fakat eğer sakallar kaldıysa farklı yönlerden üstünden geçerek almaya çalışabilirsiniz zaten en rahat nasıl geleceğini size birkaç tıraş sonrası anlarsınız.
Post automatically merged:
Yukarıdan aşağıda çok uğraşırsınız ama rahat olsun derseniz öyle yapabilirsiniz.
Şimdilik aşağıdan yukarı doğru deneyeyimmakine ile hangi yönden kestiğinin önemi yok ama içim rahat olsun diyorsan yukarıdan aşağı doğru kes
+ olarak zaten çenemde sakal diyebileceğim pek birşey yok. Boyun kısmımı ve bıyıklarımı almayı düşünüyorumKoltuk altımı aldığım makineyle almayı düşünüyorum ucunu silip. Uç kullanmayacağım çekeyim fotoğrafını.
Şimdilik aşağıdan yukarı doğru deneyeyim
Koltuk altımı aldığım makineyle almayı düşünüyorum ucunu silip. Uç kullanmayacağım çekeyim fotoğrafını.
+ olarak zaten çenemde sakal diyebileceğim pek birşey yok. Boyun kısmımı ve bıyıklarımı almayı düşünüyorum
Bu makineyle bıyık ve sakalımı almayı düşünüyorum işte. Sakal cımbızla çekilicek kadar az değilSakın Jilet Vurma Knkm Yaş 15 1 2 tane tüy cıkar onlarıda cımbız la cekebilirsin jilet vurma
aşağıdan yukarı ama derine çok bastırmaKoltuk altımı aldığım makineyle almayı düşünüyorum ucunu silip. Uç kullanmayacağım çekeyim fotoğrafını.
+ olarak zaten çenemde sakal diyebileceğim pek birşey yok. Boyun kısmımı ve bıyıklarımı almayı düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 66149
Bu makine olur yaniaşağıdan yukarı ama derine çok bastırma