Uzman Üye
Kodlayabilecek veya güncel virüssüz bulabilecek arkadaş vasra bana ulaşsın acil 7x damge hilesi lazım saltanat mt2'^de 
Satış yasak olabilir,ama insanlık ölmedi sadece 7x olan bi hileyi free paylaşabilrisin dostumah şu sitede satış yasak olmasaydı satış yasak o yüzden yardımcı olamıyorum
Dostum baska bır sıtede satısı varsa yardımcı ol bu sıteden satma banada acıl lazım cunkuah şu sitede satış yasak olmasaydı satış yasak o yüzden yardımcı olamıyorum
yok o manada degil elimizden geliyor da işte satış yasak demek istedim .. satış olmayınca bende yardımcı olamıyorum malesef agızım yandı free paylasım yapmıyorum üzgünümDostum baska bır sıtede satısı varsa yardımcı ol bu sıteden satma banada acıl lazım cunku
hmm Banada acıl hıle lazı myayok o manada degil elimizden geliyor da işte satış yasak demek istedim .. satış olmayınca bende yardımcı olamıyorum malesef agızım yandı free paylasım yapmıyorum üzgünüm
ah şu sitede satış yasak olmasaydı satış yasak o yüzden yardımcı olamıyorum
ben onu onun için dememiştim ama sana ufak bişi söylim paranın ucunu göster Atomlarına ayırıcak bir çok adam var burda sen paradan haber ver hey gidi hey7x yokki oyunda Dump bile edilmiyor oyun neyi yaşıyon
![]()
metin2TRde 7x ve çekme oto toplama hilesi yaparmısınız
beyler kusura bkmayın eğer imkan varsa saltanat m2 de su taşı hilesi olabilrmi acaba çarımı çaldılar acil lazım ıyı gunler kolay gelsın
dsdadsaojksadjl7x ve oto toplama artık yapılamaz. Şu anlık yinede yeni yöntemler arıyorum yapabilmek için. Gameforge birçok şeyi fixlediği için çoğu hile artık yok mantıken. Oto toplamayı pointer ile de oto tuş bastırma kodlarıyla da denedim hiç çalışmıyor.
Su taşı hilesi yapılıyor ama arkadaşın dediği gibi milletin 100 200 tl yatırıp satın aldığı şeyin hilesini bedavaya kimse vermez. Diğer 7x mobber gibi hileler de Saltanat mt2 deki güçlü koruma yüzünden kullanılmıyor. Ben denedim hileyi kullanınca çardan atıyor sürekli.
sana bi video atacam microsoft lisanslı korumayı unpeck ettim ve şuanda saltanatmt2 de saldırı hızı ile one hit sabitleyip çok hızlı vuruyorum prodamage yanında yavaş kalıyor.ben onu onun için dememiştim ama sana ufak bişi söylim paranın ucunu göster Atomlarına ayırıcak bir çok adam var burda sen paradan haber ver hey gidi hey