Samsung Galaxy A70

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sizce nasıl bi telfon iyimi kötümü yardımcı olunda almayı düşnüyorum parayı kötü bir telfona verip elimdeki son paryla düzgün birsey almak istiyorum

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Telefon İyi Bir Telefon Arkadaşımda Var Baya Kullanışlı Kasma Donma Sorunu Yaşamiyor Tavsiye Ederim

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga bide bunların ekran koruycusu var dimi yani krılmaz ekran cok kişi taklmıyo falan diyoda ?
normal ekran koruyucu ile veriyorlar senin taktırman lazım kırılmaz ekran koruyucusunu ve telefon gayet güzel batarya açısından ram açısından yarı yolda asla bırakmaz seni

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
normal ekran koruyucu ile veriyorlar senin taktırman lazım kırılmaz ekran koruyucusunu ve telefon gayet güzel batarya açısından ram açısından yarı yolda asla bırakmaz seni
eyw kardeşim teşekür ederim o zaman yarın almaya gidiyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
elbette hızlı şarj stabil 1 saate olur eğerki samsung dışında daha iyisini düşünüyor isen oneplus bakmanda fayda var diyebillirim
aga ben şimdi bunu biraz kulanacam para birktirmeye başlayacam iphone 8 veyta x alacam a70 de babama vermeyi düşnüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ımm güzel beğendim fikini ve iphone fiyatlarının düşüceni pek fazla sanmıyorum
orası oyle düşmez tam tersi artıyo ama olsun o zaman kadar ben birktiririm onuda ömürlük telfon oldu için alıyorum ve iphone cok iyi bir telfon bence :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
iphone stabil bir telefon herzaman sadece güncellemer ile efektleri ve güvenlik vb şeyleri değişiyor android tarafında ise açık kaynak kodlu olduğu için seni daha özgür bile hale getirebilliyor 2 tercihin arasında kaldı isen snap işlemcili bir telefon almanı tavsiye ederim bende iphone kullanmıştım belli bir süre sonra bana telefonmuş gibi gelmedi

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Samsung Galaxy A70 in en sevdiğim özelliği şüphesiz kamerasıdır 30 megapixel 1.7f değerinde muhteşem fotoğraflar çekebilen 3 kamerası bulunmakta 128gb harika bir f/p telefonudur

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim arkadaşımda var güzel telefon bence tereddüt etme derim

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çok iyide 6.7 inç baya büyük tek ekranı en azından 6.3 inçe falan düşürselerdi çok daha iyi olabilirdi

Üye
8 HİZMET YILI
bende var tavsiye ederim parasına gore cok guzel telefon

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler dikkat ettinizmi bilmem ama genelde forumdaki insanlar telefon muhabbeti açıldığı zaman herkeste o telefondan oluyor şuanda dikkat ettim bir kişide 3 tane telefon var umarım doğrudur yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...