aga bide bunların ekran koruycusu var dimi yani krılmaz ekran cok kişi taklmıyo falan diyoda ?Telefon İyi Bir Telefon Arkadaşımda Var Baya Kullanışlı Kasma Donma Sorunu Yaşamiyor Tavsiye Ederim
normal ekran koruyucu ile veriyorlar senin taktırman lazım kırılmaz ekran koruyucusunu ve telefon gayet güzel batarya açısından ram açısından yarı yolda asla bırakmaz seniaga bide bunların ekran koruycusu var dimi yani krılmaz ekran cok kişi taklmıyo falan diyoda ?
eyw kardeşim teşekür ederim o zaman yarın almaya gidiyorumnormal ekran koruyucu ile veriyorlar senin taktırman lazım kırılmaz ekran koruyucusunu ve telefon gayet güzel batarya açısından ram açısından yarı yolda asla bırakmaz seni
hayırlı olsun şimdiden ve kaç tl ye alıyorsuneyw kardeşim teşekür ederim o zaman yarın almaya gidiyorum![]()
aga 3.700 deng geliyo bide şey soracam kaç saate şarzı 100 oluyordur hızlı şarzdır dımıhayırlı olsun şimdiden ve kaç tl ye alıyorsun
elbette hızlı şarj stabil 1 saate olur eğerki samsung dışında daha iyisini düşünüyor isen oneplus bakmanda fayda var diyebillirimaga 3.700 deng geliyo bide şey soracam kaç saate şarzı 100 oluyordur hızlı şarzdır dımı
aga ben şimdi bunu biraz kulanacam para birktirmeye başlayacam iphone 8 veyta x alacam a70 de babama vermeyi düşnüyorumelbette hızlı şarj stabil 1 saate olur eğerki samsung dışında daha iyisini düşünüyor isen oneplus bakmanda fayda var diyebillirim
ımm güzel beğendim fikini ve iphone fiyatlarının düşüceni pek fazla sanmıyorumaga ben şimdi bunu biraz kulanacam para birktirmeye başlayacam iphone 8 veyta x alacam a70 de babama vermeyi düşnüyorum
orası oyle düşmez tam tersi artıyo ama olsun o zaman kadar ben birktiririm onuda ömürlük telfon oldu için alıyorum ve iphone cok iyi bir telfon benceımm güzel beğendim fikini ve iphone fiyatlarının düşüceni pek fazla sanmıyorum
birazdan falan gidiyorum almaya cok baktım telfon bi harikaBenim arkadaşımda var güzel telefon bence tereddüt etme derim
hadi bakalım hayırlı olsunbirazdan falan gidiyorum almaya cok baktım telfon bi harikasizlerede cok teşekür ederim yardımlarınız için cok sağolun sevliyorsunuz
![]()
eyw kardeşimhadi bakalım hayırlı olsun