Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
denedim programlarla kaldırılmıyor. bilgisayara bağlayarak bir videoyu takip ederek attım fakat normal programlarla kaldırılmıyor. sanırım bilgisayara bağlayarak yapılması gerekiyor ama bulamadım nasıl yapacağımı
Telefonu komple formatlamayı denedinmi peki ? cihazı 0la Root dosyaları otomatik olarak kalkıcaktır. sadece düşüncem bu belki ozaman güncelleme atabilirsin
tüm programları kaldırdım format attım güncelleme yapmaya çalıştım güncelleme esnasında hata verdi telefon normal açıldı. tam ortada kaldı rootlu iken çalıştırdığı gg i çalıştırmıyordu fakat halen rootlu gibi kalmıştı yani ortada kaldı telefon sonra baktım geri root programlarını yükleyince geri rootlu oldu ama rootdan arındıramadım.
Telefonu komple formatlamayı denedinmi peki ? cihazı 0la Root dosyaları otomatik olarak kalkıcaktır. sadece düşüncem bu belki ozaman güncelleme atabilirsin