Samsung not mu xiomi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bence once arasındakı farkı kıyasla oyle al

Üye
7 HİZMET YILI
valla xioami yi seviyorum ve fiyat performans olarak piyasadaki ürünlerin çok üstünde bence

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çakma hurda xioami alacağına samsungdan vazgeçme derim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Xioami mi note 10 al. fiyat ve performans açısından en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
xiomi öneririm çünkü samsung artık bitti. eskidendi samsung. şimdi samsungun 2 üst modeli çıkınca güncelleme bile getirtmio eski modellerine paranı çöpe atma

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O Kadar Para verecksen neden ipone değil?
Android de ki neredeyse tüm uygulamalar ios da ücretli. Arkadaşla bir oyun oyanayalim diyoruz. Bende note 9 var. Playden beğenip indirdiğim oyunda ios a gelince 40 - 50 yeri geliyor 60 - 70 lira. Zaten android deki ozgurce uygulama bulabilme imkanı ios da yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kesinlikle Xiaomi almanı öneririm Samsungta belki 7 8 bin verip alacağın özellikleri Xiaomi de çok daha düşük fiyata sahip olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar xiomi mi alsam not serisi mi para sorun değil 10 bine kadar limit var . tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende note 9 var. Inanılmaz memnunum. Servis konusunda bence samsung oldukça iyi. Kulaklık için servise 3 sefer gittim. Oldukça Iyi ilgileniyorlar. Kulakliktaki sıkıntıda kosubandinda koşarken kablosu koşu bandının manyetigine değiyor ve ister istemez o manyetik demirler kulaklığı bozuyor. Ama her gidişimde sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Şimdi korona nedeniyle spor salonuna gitmiyorum ve kulakligimda bozulmuyor :D . Ayrıca note serisinin kalemi inanılmaz kullanışlı. Benim çok işimi görüyor. Ayrı bir havası var o kalemin . Isyerinde güvenlik arkadaşta xiomi telefon var ve hiç memnun değil. Yazılım konusunda,stabil çalışma veya servis konusunda kendini geliştirmesi lazım. Şunu da belirtim arkadaşın xiomi telefonuna guncelleme geldi ve şuanda oyunlarda durduk yere ekranı kilitlenmesi gibi bir problem yaşıyor. Kısacası ne ipone ve xiomi ne de huawei . Şuanda en sağlam yolunda yürüyen samsung.
Aklıma geldikçe yazıya ekleme yapıyorum. Samsung un belkide en sevdiğim özelliklerinden biriside Samsung members uygulamasi. Telefonla ilgili en ufak sorununu uygulamadan bağlanıp ücretsiz ve hızlıca uzmanlara sorabiliyorsun. Uzaktan bağlantı kurup direk telefonunda sorunu halledebiliyorlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum epey diye site var çok güzel kıyaslıyor ben telefon alırken ordan bakmıştım baya iyi oluuyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
samsung note bence kardeşim markada şaşma derim ben kullanıyorum ve gayet memnunum

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
xioami her turlu avantaj kardesim ben kullanıyorum mi9 cokda memlunum hem rahaat oyun kaldırıyor hemde iş için guzel imkan saglıyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Samsung Note serisi iPhone de tavsiye ederim 7 veya 7 plus

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Xiaomi şu an da performanslı devam ediyor Xiaomi tavsiye edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...