xş-iomi gerçekten iyi fiyatı iyi birde şarjı gayet iyi gidiyor redmi not 8 modelinden bahsediyorumArkadaşlar xiomi mi alsam not serisi mi para sorun değil 10 bine kadar limit var . tavsiyelerinizi bekliyorum
Android de ki neredeyse tüm uygulamalar ios da ücretli. Arkadaşla bir oyun oyanayalim diyoruz. Bende note 9 var. Playden beğenip indirdiğim oyunda ios a gelince 40 - 50 yeri geliyor 60 - 70 lira. Zaten android deki ozgurce uygulama bulabilme imkanı ios da yokO Kadar Para verecksen neden ipone değil?
Bende note 9 var. Inanılmaz memnunum. Servis konusunda bence samsung oldukça iyi. Kulaklık için servise 3 sefer gittim. Oldukça Iyi ilgileniyorlar. Kulakliktaki sıkıntıda kosubandinda koşarken kablosu koşu bandının manyetigine değiyor ve ister istemez o manyetik demirler kulaklığı bozuyor. Ama her gidişimde sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Şimdi korona nedeniyle spor salonuna gitmiyorum ve kulakligimda bozulmuyorArkadaşlar xiomi mi alsam not serisi mi para sorun değil 10 bine kadar limit var . tavsiyelerinizi bekliyorum
xiomi tabiki hem ucuz hem çok fazla özellikArkadaşlar xiomi mi alsam not serisi mi para sorun değil 10 bine kadar limit var . tavsiyelerinizi bekliyorum