Samsung S8+ telefona root nasıl atılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Samsung S8+ model telefonum var ve bu ay başı garantisi doldu. Ben de bunun için telefonumu rootlamak istiyorum. Telefoncularda 20-30 lira civarı para istiyorlar. Ben de fazlaca yazılımcı olan bu grupta, belki yardım edebilecek bir babayiğit arıyorum. Yardımcı olabilecekseniz yeşillendirin. Çok fazla ihtiyacım var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Odinle twrp ile kolayca rootlayabilirsin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşım yardım etseler nasıl edecekler bunun için pratik olsun diye yotube videoları izleyebilirsin modeline göre root araman gerekli bir kaç program indiriyorsun ve modelinin programını bulursan atabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşım yardım etseler nasıl edecekler bunun için pratik olsun diye yotube videoları izleyebilirsin modeline göre root araman gerekli bir kaç program indiriyorsun ve modelinin programını bulursan atabilirsin
Aynen youtube de videoları var
Post automatically merged:

Eğer anlamadığın bir kısım olursa yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Odinle twrp ile kolayca rootlayabilirsin
teşekkürler hemen bakacağım
evet dediğin doğru ama sıkıntım şu bu pcden atarken root işlemini işler biraz zorlaşıyor direk basit bir arayüz bilen eden varsa diye sordum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Custom romdan mı bahsediyorsun
evet benim aslında hedefim bu bu yüzden sormuştum eski telefonumda kuzenim ile birlikte huawei işletimi+edge işletim sistemi vs atmıştım 5 6 farklı arayüz ve telefonda olmayan özellikler gelmişti yazılımsal olarak olmayan şeyler gelmişti

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bir de adblock tarzı uygulama yüklemem gerekiyor mu telefona ? saçma salak ********* çıkmaz umarım. bir de ram yükseltme azaltma işlemi için performans uygulaması var mı önerdiğiniz ?
Custom rom yükliceksen cynogen modu yüklemeni öneririm ram için hafıza kartıyla yapılıyor ama ne kadar verimli bilmiyorum ama onada root gerektiriyor karar vwr rom mu root mu atacaksın ?

çok zor diye biliyorum
Zor değil aslında biraz sabır gerektiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Custom rom yükliceksen cynogen modu yüklemeni öneririm ram için hafıza kartıyla yapılıyor ama ne kadar verimli bilmiyorum ama onada root gerektiriyor karar vwr rom mu root mu atacaksın ?

Zor değil aslında biraz sabır gerektiriyor
stock rom planlıyorum ama bunun dışında root da istiyorum zaten istediklerim rootsuz olmuyor. rootu atıp direk pc üstünden stock rom yapmak istiyorum ha customda olabilir bu aslında pek sıkıntısı yok bu sistemın

kusura bakma pek bilgili değilim zaten bu konuda elimden geldigince açıklamaya çalısıyorum

galiba
Renovate ICE 11.1
yapacağım gibi duruyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
stock rom planlıyorum ama bunun dışında root da istiyorum zaten istediklerim rootsuz olmuyor. rootu atıp direk pc üstünden stock rom yapmak istiyorum ha customda olabilir bu aslında pek sıkıntısı yok bu sistemın

kusura bakma pek bilgili değilim zaten bu konuda elimden geldigince açıklamaya çalısıyorum
Sana tavsiyem stock romun dursun çünkü custom romda performansın bir tık düşer root konusunda garantisi bittiyse yap bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk özel root programları var bence onları kullana bilirsin paralı bazıları

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok basit işlem googlede arat root dosyasını bul videosuda var yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çok basit işlem googlede arat root dosyasını bul videosuda var yaparsın
evet şimdi baktımda başta custom rom düşünmüştüm kendime mesela s10 işletimini atıp rootlayıp sonrasında 1 2 şey eklerim diye düşünmüştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...