Samsung S8+ telefona root nasıl atılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Odinle twrp yi kur sonra rootunu flashlarsın
tamamdır dediklerine teker teker bakıcağım detaylı olarak sonrasında tekrardan bu backup işlemlerini halledip telefonuda şarja takıp 1 saate başlarım gibi duruyor o sırada da daha farklı romlar var mı diye bakacağım performans arttıran vs dediğin gibi bulamazsam biraz komplike bir işe girişçem sanırsam

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tamamdır dediklerine teker teker bakıcağım detaylı olarak sonrasında tekrardan bu backup işlemlerini halledip telefonuda şarja takıp 1 saate başlarım gibi duruyor o sırada da daha farklı romlar var mı diye bakacağım performans arttıran vs dediğin gibi bulamazsam biraz komplike bir işe girişçem sanırsam
Zaten ana mantığını anlattım hadi kolay gelsin sana

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aga bu renovate ice'lar da stock rom gibi oluyor tek olayı istediğim google servisini kökten devre dışı bırakmak. ben en iyisi biraz daha araştırayım

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
onun ıcın baska bırsey gerk eskısı gıbı bı uyugulma vardı dırek oluyodu xroot mu neydı artık olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternet'te videoları var kardeşim bence hiç bilmiyorsan dokunma hard brick yaparsan daha fazla bile para isteyebilirler bilgine ben ilk zamanlarda T60 vardı bende root atayım derken anakartına zarar vermiştim neyse ki telefonu açamadıkları için kullanıcı hatası olduğunu anlamamışlardı ve yenisiyle değişmişti 30 günü geçtiği için :D

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Rootlayıp napıcan telefona :) boşver kullan böyle yazık etme

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
beyler bayanlar telefonun ekranı kırıldı ve garantisi olmasına rağmen 1500 tl para istendi sordum garanti ne işime yarıyor diye sadece yazılımsal sorunlarda işe yarıyormuş e benim garantim bu ay başı bitti bir de üstüne telefonun ömrü dolmaya başladı yaparım rom rootumu bakarım dalgama azıcık eğlenelim bari sınırları zorlayıp

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
şu ana kadar 7 video izledim hallolcak inş

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
evet ama rootladıktan sonra oyunlarda dahi sınırım olmayacak özellikle freedom,sb hack,cheat engine,lucky patcher vs hepsi ççok işlevsel hal alıcak
Elinde tek telefon varsa ve başka telefonda alamicaksan rootlama çünkü bazen roottan ölebiliyor fabrika ayarlarına alınsa bile kalıcı hasarlar oluşuyor beyinde ama tercih yine senin tabiki yapımıda bi o kadar zor bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Elinde tek telefon varsa ve başka telefonda alamicaksan rootlama çünkü bazen roottan ölebiliyor fabrika ayarlarına alınsa bile kalıcı hasarlar oluşuyor beyinde ama tercih yine senin tabiki yapımıda bi o kadar zor bu arada
cidden bu konuda haklısın zaten foruma sorma sebebim buydu. bundan 3 sene önce yazılım mühendisi kuzenim ile root ve rom attık(aslında kendisi halletti hepsini) ve cidden çok iyi verim aldım ama şimdi bilemedım ya elimde başka telefonda yok :/

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bilen yapınca tabiki telefonun kapasitesini yapabileceklerini bildiği için sağlam şekilde kalmıştır ama senin pek bilgin yok sanırım bu tür şeylerle bence tekrar kuzeninle yapmalısın riske atılacak birşey değil değerlide bir telefon yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
evet bu konuda haklısın galiba kuzeni beklemem gerekicek bu durumda. zaten istedigim gibi bir rom bulamadım custom olmasınıda istiyorum.

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Unlock samsung bootloader + install Samsung Drivers adb and fast boot+ open USB debugging+backup all file with smartswich+Odin + twrp+ install supersu or magsik =root
Valla benim gibi yapsan olur ama yine de youtuber bak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...