Aynen youtube de videoları vararkadaşım yardım etseler nasıl edecekler bunun için pratik olsun diye yotube videoları izleyebilirsin modeline göre root araman gerekli bir kaç program indiriyorsun ve modelinin programını bulursan atabilirsin
teşekkürler hemen bakacağımOdinle twrp ile kolayca rootlayabilirsin
evet dediğin doğru ama sıkıntım şu bu pcden atarken root işlemini işler biraz zorlaşıyor direk basit bir arayüz bilen eden varsa diye sordumarkadaşım yardım etseler nasıl edecekler bunun için pratik olsun diye yotube videoları izleyebilirsin modeline göre root araman gerekli bir kaç program indiriyorsun ve modelinin programını bulursan atabilirsin
Rica ederimteşekkürler hemen bakacağım
evet dediğin doğru ama sıkıntım şu bu pcden atarken root işlemini işler biraz zorlaşıyor direk basit bir arayüz bilen eden varsa diye sordum
hocam peki önerdiğiniz işletim sistemi var mı fazladan atmak istiyorum içine ? direk köklü değiştiricem sistemiRica ederim
Custom romdan mı bahsediyorsunhocam peki önerdiğiniz işletim sistemi var mı fazladan atmak istiyorum içine ? direk köklü değiştiricem sistemi
evet benim aslında hedefim bu bu yüzden sormuştum eski telefonumda kuzenim ile birlikte huawei işletimi+edge işletim sistemi vs atmıştım 5 6 farklı arayüz ve telefonda olmayan özellikler gelmişti yazılımsal olarak olmayan şeyler gelmiştiCustom romdan mı bahsediyorsun
Custom rom yükliceksen cynogen modu yüklemeni öneririm ram için hafıza kartıyla yapılıyor ama ne kadar verimli bilmiyorum ama onada root gerektiriyor karar vwr rom mu root mu atacaksın ?bir de adblock tarzı uygulama yüklemem gerekiyor mu telefona ? saçma salak ********* çıkmaz umarım. bir de ram yükseltme azaltma işlemi için performans uygulaması var mı önerdiğiniz ?
Zor değil aslında biraz sabır gerektiriyorçok zor diye biliyorum
stock rom planlıyorum ama bunun dışında root da istiyorum zaten istediklerim rootsuz olmuyor. rootu atıp direk pc üstünden stock rom yapmak istiyorum ha customda olabilir bu aslında pek sıkıntısı yok bu sistemınCustom rom yükliceksen cynogen modu yüklemeni öneririm ram için hafıza kartıyla yapılıyor ama ne kadar verimli bilmiyorum ama onada root gerektiriyor karar vwr rom mu root mu atacaksın ?
Post automatically merged:
Zor değil aslında biraz sabır gerektiriyor
Sana tavsiyem stock romun dursun çünkü custom romda performansın bir tık düşer root konusunda garantisi bittiyse yap bencestock rom planlıyorum ama bunun dışında root da istiyorum zaten istediklerim rootsuz olmuyor. rootu atıp direk pc üstünden stock rom yapmak istiyorum ha customda olabilir bu aslında pek sıkıntısı yok bu sistemın
kusura bakma pek bilgili değilim zaten bu konuda elimden geldigince açıklamaya çalısıyorum
Twrp en güveniliri bence ve gayet de işine yararknk özel root programları var bence onları kullana bilirsin paralı bazıları
odin3 ile renovate ice11.1 rom atıcagım ve galiba rom root bu root değilsede rootlamaya çalışcamSana tavsiyem stock romun dursun çünkü custom romda performansın bir tık düşer root konusunda garantisi bittiyse yap bence
benim telefonda olmadı o kanka nedense ben eskiden king root kullandım telefon kafayı yedi king root dışında çalışan hepsi iyidirTwrp en güveniliri bence ve gayet de işine yarar
İlk sistem yedeğini alda sonra başın ağrımasınodin3 ile renovate ice11.1 rom atıcagım ve galiba rom root bu root değilsede rootlamaya çalışcam
evet şimdi baktımda başta custom rom düşünmüştüm kendime mesela s10 işletimini atıp rootlayıp sonrasında 1 2 şey eklerim diye düşünmüştümÇok basit işlem googlede arat root dosyasını bul videosuda var yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?