ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Odinle twrp yi kur sonra rootunu flashlarsınbenim telefonda olmadı o kanka nedense ben eskiden king root kullandım telefon kafayı yedi king root dışında çalışan hepsi iyidir
tamamdır dediklerine teker teker bakıcağım detaylı olarak sonrasında tekrardan bu backup işlemlerini halledip telefonuda şarja takıp 1 saate başlarım gibi duruyor o sırada da daha farklı romlar var mı diye bakacağım performans arttıran vs dediğin gibi bulamazsam biraz komplike bir işe girişçem sanırsamOdinle twrp yi kur sonra rootunu flashlarsın
Zaten ana mantığını anlattım hadi kolay gelsin sanatamamdır dediklerine teker teker bakıcağım detaylı olarak sonrasında tekrardan bu backup işlemlerini halledip telefonuda şarja takıp 1 saate başlarım gibi duruyor o sırada da daha farklı romlar var mı diye bakacağım performans arttıran vs dediğin gibi bulamazsam biraz komplike bir işe girişçem sanırsam
evet ama rootladıktan sonra oyunlarda dahi sınırım olmayacak özellikle freedom,sb hack,cheat engine,lucky patcher vs hepsi ççok işlevsel hal alıcakBence rootlama
Elinde tek telefon varsa ve başka telefonda alamicaksan rootlama çünkü bazen roottan ölebiliyor fabrika ayarlarına alınsa bile kalıcı hasarlar oluşuyor beyinde ama tercih yine senin tabiki yapımıda bi o kadar zor bu aradaevet ama rootladıktan sonra oyunlarda dahi sınırım olmayacak özellikle freedom,sb hack,cheat engine,lucky patcher vs hepsi ççok işlevsel hal alıcak
cidden bu konuda haklısın zaten foruma sorma sebebim buydu. bundan 3 sene önce yazılım mühendisi kuzenim ile root ve rom attık(aslında kendisi halletti hepsini) ve cidden çok iyi verim aldım ama şimdi bilemedım ya elimde başka telefonda yok :/Elinde tek telefon varsa ve başka telefonda alamicaksan rootlama çünkü bazen roottan ölebiliyor fabrika ayarlarına alınsa bile kalıcı hasarlar oluşuyor beyinde ama tercih yine senin tabiki yapımıda bi o kadar zor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?