Sanal Bilgisayarda Banlanmadan LoL Oynamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba başlıkta da yazdığı gibi sanal bilgisayardan lol oynamak daha doğrusu hesap kasmak istiyorum çünkü sürekli yeni hesapla rank kasıyorum ve artık hesaplar çok pahalı olduğundan gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Fakat şu anda banwave olayları yüzünden sanal bilgisayarda hesap kasma konusunda tereddüt ediyorum. 1-2 yıl önce VMware üzerinden hiçbir bot programı kullanmadan kendimce hesap kasıyordum fakat oyunun kaynak kodları çalınma olaylarından bir süre sonra banwave yaşandı ve tüm hesaplarım süresiz uzaklaştırıldı ve hiçbir şekilde yeni bir hesap kasamadım, yeni kasmaya çalıştığım tüm hesaplar kısa sürede tespit edilip yine süresiz uzaklaştırıldı. Şimdi soruya gelmek istiyorum. VMvare ya da virtualbox gibi herhangi bir program üzerinden hesabımı banlatmadan nasıl kasabilirim, kasabilmem için bilinen bir ayar var mı bilmek istiyorum. Hesap kasarken bot programı kullanmak gibi bir düşüncem yok sadece sanal bilgisayar üzerinde kendimce manuel bir şekilde oynayarak hesap kasmak istiyorum. Eğer banlanmamak için yapılan herhangi bir ayar varsa bunu benimle paylaşabilir misiniz...

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok eskide kalmışsınız günümüz şartlarında bot programı kullanmasanız dahi o şekilde kasmanız mümkün değil.

Üye
2 HİZMET YILI
script gayet iyi dene
script kullanmam nasıl bir fayda sağlayacak anlamadım

dediğin iş yaparmı valoda
Yani lolde sorun yaratırken valoda yapabileceğini pek sanmıyorum

sc dene kanka legit oyna ama biraz çok belli etmew
hesap kasımında sc nasıl bir fayda sağlayacak açıklayabilir misin başka bir arkadaş da sc önerisinde bulunmuş

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adam hesap rankı kasasrken kolaylık olsun diye belki canı istemiyor sc açıp hızlı hızlı kasıyor lolde bu kadar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Olması zor ama denemekten de zarar gelmez dene kanka

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
VM spoof ediliyor. Bir çok oyunun özel olarak veya genel bilgilerini editliyorlar. Çin, Güneydoğu asya ve hint dillerinde araştırma yapabilsek envai çeşit çözüm üretiliyor aslında...

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
günümüz şartlarında mümkün değil malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...