Öncelikle merhaba başlıkta da yazdığı gibi sanal bilgisayardan lol oynamak daha doğrusu hesap kasmak istiyorum çünkü sürekli yeni hesapla rank kasıyorum ve artık hesaplar çok pahalı olduğundan gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Fakat şu anda banwave olayları yüzünden sanal bilgisayarda hesap kasma konusunda tereddüt ediyorum. 1-2 yıl önce VMware üzerinden hiçbir bot programı kullanmadan kendimce hesap kasıyordum fakat oyunun kaynak kodları çalınma olaylarından bir süre sonra banwave yaşandı ve tüm hesaplarım süresiz uzaklaştırıldı ve hiçbir şekilde yeni bir hesap kasamadım, yeni kasmaya çalıştığım tüm hesaplar kısa sürede tespit edilip yine süresiz uzaklaştırıldı. Şimdi soruya gelmek istiyorum. VMvare ya da virtualbox gibi herhangi bir program üzerinden hesabımı banlatmadan nasıl kasabilirim, kasabilmem için bilinen bir ayar var mı bilmek istiyorum. Hesap kasarken bot programı kullanmak gibi bir düşüncem yok sadece sanal bilgisayar üzerinde kendimce manuel bir şekilde oynayarak hesap kasmak istiyorum. Eğer banlanmamak için yapılan herhangi bir ayar varsa bunu benimle paylaşabilir misiniz...