Üye
Oracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?
Bu bir hata değil ama yinede sana anlatayım hocam ingilizcesinde zaten Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine yani üzgünüz bu uygulama bir Sanal Makine altında çalışamıyor diyor sorun değil yani buOracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?
Hocam zaten öyle demek olduğunu biliyorum ancak tahminimce bunu bypass etmenin bir yolu vardır çünkü birçok insanı sanal pc ile oynarken gördüm YouTube üzerinde.Bu bir hata değil ama yinede sana anlatayım hocam ingilizcesinde zaten Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine yani üzgünüz bu uygulama bir Sanal Makine altında çalışamıyor diyor sorun değil yani bu
Şu videoyu bir izler misin belki de sorununa cevap olur hocamHocam zaten öyle demek olduğunu biliyorum ancak tahminimce bunu bypass etmenin bir yolu vardır çünkü birçok insanı sanal pc ile oynarken gördüm YouTube üzerinde.
neden sanaldan oynuyonkiOracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?
Onu gördüm ancak benim elimdeki sanal pc ile baya farklı işliyor, böyle giderse ona geçeceğim gibi duruyor. Teşekkürler.Şu videoyu bir izler misin belki de sorununa cevap olur hocam
Kendi elimle kastığım bir hesabım da var ve hile ile yeni bir hesap kasmak istiyorum, PC içerisinde görünüp asıl hesabıma zarar vermesini istemiyorum.neden sanaldan oynuyonki
Hocam genshin impact oyunu hwid ban mı atıyor da başka hesaba sanal makinadan girmeye çalışıyorsunuzOnu gördüm ancak benim elimdeki sanal pc ile baya farklı işliyor, böyle giderse ona geçeceğim gibi duruyor. Teşekkürler.
Kendi elimle kastığım bir hesabım da var ve hile ile yeni bir hesap kasmak istiyorum, PC içerisinde görünüp asıl hesabıma zarar vermesini istemiyorum.
Hilenin pc içerisinde yakalanıp kendi hesabıma dolaylı yoldan zarar vermesinden korkuyorum hocam. Ve ayrıca sitedeki sByte hilesi güncellenmediği için bilgisayarıma sitedeki diğer hilelerden virüs bulaşmasını istemiyorum.Hocam genshin impact oyunu hwid ban mı atıyor da başka hesaba sanal makinadan girmeye çalışıyorsunuz
Hocam internette araştırdım fakat ne hwid ban ne de başka bir ban olayına denk geldim yani diğer hesap ban yese bile main hesabınız ban yemez en kötü formatlarsınız pc yi main hesaba girmek içinHilenin pc içerisinde yakalanıp kendi hesabıma dolaylı yoldan zarar vermesinden korkuyorum hocam. Ve ayrıca sitedeki sByte hilesi güncellenmediği için bilgisayarıma sitedeki diğer hilelerden virüs bulaşmasını istemiyorum.
Emülatör değil de hocam hiçbir sanal makine'de çalışmıyor oyun, bypass edilen bir kaç VM var ancak benim belirttiğim OracleVM için bypass etme yöntemini arıyorum.aldığınız hata emulatörde çalışmadığına dair. farklı bir emulatör deneyebilirsiniz
Hocam bu kadar tedirgin olmayın bence. 2021 yılından beri site içerisinde ki hileleri kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, ama yine de sizin tercihiniz.
Anladım hocam, teşekkürler.Hocam internette araştırdım fakat ne hwid ban ne de başka bir ban olayına denk geldim yani diğer hesap ban yese bile main hesabınız ban yemez en kötü formatlarsınız pc yi main hesaba girmek için
Deneyip bildireceğim.şu videonun yardımı dokunabilir
sanal makine nasıl kuruluyor anlatırmısınız bende yapıcam yapamıyorumOracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?
sByte güncellenmediğinden dolayı sitede bulunan Acrepi hilesini kullanmak istiyorum ancak dosyanın içerisinde Trojan olduğuna dair kanıtlar bulunuyor o gönderide.Sanal makinede oynama amacınız nedir acaba
Çalışmadı maalesefşu videonun yardımı dokunabilir
Evet biliyorum ancak bypass edilmenin yolu var diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen, hem uzun uzun aramamış olurum.bunu cozemezsin, yapımcılar sanal makine ile hile kullanımı önlemek için böyle korumalar yapıyor. oyun sanal cpu kullandığını her türlü algiyor ve oyunu oynamana izin vermiyor. hatta aynısı valorantta da var
Vazgeçtim arkadaşlar. Oracle VM VirtualBox ve VMware ile denememe rağmen bir sonuç alamadım. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.Oracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?