Sanal Bilgisayarda Genshin Impact çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oracle VM VirtualBox kullanıyorum ve Genshin Impact açmaya çalışırken "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." diye hata alıyorum. Bunun üstesinden gelmenin yolu var mıdır?
Bu bir hata değil ama yinede sana anlatayım hocam ingilizcesinde zaten Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine yani üzgünüz bu uygulama bir Sanal Makine altında çalışamıyor diyor sorun değil yani bu

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu bir hata değil ama yinede sana anlatayım hocam ingilizcesinde zaten Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine yani üzgünüz bu uygulama bir Sanal Makine altında çalışamıyor diyor sorun değil yani bu
Hocam zaten öyle demek olduğunu biliyorum ancak tahminimce bunu bypass etmenin bir yolu vardır çünkü birçok insanı sanal pc ile oynarken gördüm YouTube üzerinde.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
sanal makine olduğunu anlamaması için bypass a ihtiyacın var

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onu gördüm ancak benim elimdeki sanal pc ile baya farklı işliyor, böyle giderse ona geçeceğim gibi duruyor. Teşekkürler.

Kendi elimle kastığım bir hesabım da var ve hile ile yeni bir hesap kasmak istiyorum, PC içerisinde görünüp asıl hesabıma zarar vermesini istemiyorum.
Hocam genshin impact oyunu hwid ban mı atıyor da başka hesaba sanal makinadan girmeye çalışıyorsunuz

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam genshin impact oyunu hwid ban mı atıyor da başka hesaba sanal makinadan girmeye çalışıyorsunuz
Hilenin pc içerisinde yakalanıp kendi hesabıma dolaylı yoldan zarar vermesinden korkuyorum hocam. Ve ayrıca sitedeki sByte hilesi güncellenmediği için bilgisayarıma sitedeki diğer hilelerden virüs bulaşmasını istemiyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
aldığınız hata emulatörde çalışmadığına dair. farklı bir emulatör deneyebilirsiniz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hilenin pc içerisinde yakalanıp kendi hesabıma dolaylı yoldan zarar vermesinden korkuyorum hocam. Ve ayrıca sitedeki sByte hilesi güncellenmediği için bilgisayarıma sitedeki diğer hilelerden virüs bulaşmasını istemiyorum.
Hocam internette araştırdım fakat ne hwid ban ne de başka bir ban olayına denk geldim yani diğer hesap ban yese bile main hesabınız ban yemez en kötü formatlarsınız pc yi main hesaba girmek için

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam bu kadar tedirgin olmayın bence. 2021 yılından beri site içerisinde ki hileleri kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, ama yine de sizin tercihiniz.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aldığınız hata emulatörde çalışmadığına dair. farklı bir emulatör deneyebilirsiniz
Emülatör değil de hocam hiçbir sanal makine'de çalışmıyor oyun, bypass edilen bir kaç VM var ancak benim belirttiğim OracleVM için bypass etme yöntemini arıyorum.
Post automatically merged:

Hocam bu kadar tedirgin olmayın bence. 2021 yılından beri site içerisinde ki hileleri kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, ama yine de sizin tercihiniz.

1675583525192-png.85210

İndirmek istediğim hilede(site içerisinde) böyle bir tablo mevcut, normalde ben de sitedeki bütün hileleri bilgisayarıma indiririm ancak bunu görünce bir tırsmadım değil.

Hocam internette araştırdım fakat ne hwid ban ne de başka bir ban olayına denk geldim yani diğer hesap ban yese bile main hesabınız ban yemez en kötü formatlarsınız pc yi main hesaba girmek için
Anladım hocam, teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şu videonun yardımı dokunabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sanal makine nasıl kuruluyor anlatırmısınız bende yapıcam yapamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sanal makinede oynama amacınız nedir acaba

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sanal makinede oynama amacınız nedir acaba
sByte güncellenmediğinden dolayı sitede bulunan Acrepi hilesini kullanmak istiyorum ancak dosyanın içerisinde Trojan olduğuna dair kanıtlar bulunuyor o gönderide.
Ve ayrıca ne olur ne olmaz diye kendi hesabımı da koruma altına almak istiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunu cozemezsin, yapımcılar sanal makine ile hile kullanımı önlemek için böyle korumalar yapıyor. oyun sanal cpu kullandığını her türlü algiyor ve oyunu oynamana izin vermiyor. hatta aynısı valorantta da var

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şu videonun yardımı dokunabilir
Çalışmadı maalesef
bunu cozemezsin, yapımcılar sanal makine ile hile kullanımı önlemek için böyle korumalar yapıyor. oyun sanal cpu kullandığını her türlü algiyor ve oyunu oynamana izin vermiyor. hatta aynısı valorantta da var
Evet biliyorum ancak bypass edilmenin yolu var diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen, hem uzun uzun aramamış olurum.
Post automatically merged:

Vazgeçtim arkadaşlar. Oracle VM VirtualBox ve VMware ile denememe rağmen bir sonuç alamadım. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...