Onaylı Üye
Hayır Kardeşim İlk MemoryUİ Yi İndireceksin Sonra Onu Açacaksın Daha Sonra MemoryHackers a Gireceksin Sonra MemoryUİ Sayfasına Gideceksin Hileyi Seçip Loader a Yüklenmesini Bekleyeceksin Sonra MemoryHackers Uİ Sekmesinde Hile Yüklendi Bu Sayfayı Kapatabilirsin Dediği Zaman Pencereyi Kapatmadan Oyuna Gireceksin Ve Hangi Tuşla Açılıyorsa Ona Basacaksın Ve Menü Gelecek Önüneloader derken yani ilk oyunumu
50 Yoruma Ulaştığın Zaman Onaylı Üye Oluyorsun Sonra Vip Hileleri KullanabilirsinGEREK KALMADI KARDEŞ SIMDI SAYFA BAKTIM ORDA YAZIYOMUS NELERI YAPMAMAM GERKTIGI
Ulan Ya 20 Kaldı Ne Zormuş Bu Ya Bide 40 Saniye Bekliyoz Yeni Mesaj İçinHayır Kardeşim İlk MemoryUİ Yi İndireceksin Sonra Onu Açacaksın Daha Sonra MemoryHackers a Gireceksin Sonra MemoryUİ Sayfasına Gideceksin Hileyi Seçip Loader a Yüklenmesini Bekleyeceksin Sonra MemoryHackers Uİ Sekmesinde Hile Yüklendi Bu Sayfayı Kapatabilirsin Dediği Zaman Pencereyi Kapatmadan Oyuna Gireceksin Ve Hangi Tuşla Açılıyorsa Ona Basacaksın Ve Menü Gelecek Önüne
Post automatically merged:
50 Yoruma Ulaştığın Zaman Onaylı Üye Oluyorsun Sonra Vip Hileleri Kullanabilirsin
Ne Demek Kardeşim Yardımcı Olduysam Ne Mutlusağol knk
DwordRemake İ Mi Açmaya Çalışıyorsunhıle de sknıtı var kullancagımda sanırım
DwordRemake Hilesini Açmak İçin wolftü De Onaylı Üye Değil Seçkin Üye Olmak Lazım Agam Onu Deniyorsan Açamz Serious Olanı Açabilirsin Şuanlık Serious Şuan Daha İyihangı hılede sorun var
Aslında Boşa Atmıyorsun Seçkin Üyenin İstediği Yorum Sayısı 300 Ama 300 Yapmak Daha Zor Sen En İyisi Diyerini Kullannasıl yanı ben boşamı yorum atıyom
omg yaaa
Diğer Hilede Kick Hack Remote Kill Herşey Varaynen öyle yapcam 300 yorum çok ya
300 yorum yapan bordo berelidir
Hayır Hile Çok Güzel Ama wolftü de Güya Dünyanın En İyi Anti Hile Sistemi Vardı Hileler Direkt Banlanıyordu Hemen Algılıyordu Güya Hehe Vallahanasıl yanı hile kötümü .
bide wolfteamı yapan çinli galıba harmı kamil ya . hileye çözüm bulamadı
Vallaha Aga zulu Hilesi Nin Neden Kaldırıldığını Bilmiyorum Ama Zaten Ben Normalde Hile Kullanmıyorum Troll Yapasım Geldi Sabah Sabahknk bide memory zulu hackı vardı neden kalktı o
Dövme Hilesi Olabileceğini Sanmıyorum. Çünkü Olsa Bile Oyun İçinde Herkezin Görebileceğini Ve Güçlerinin Olabileceğini Sanmıyorumdövme hilesi yok o olsaa e f soaynen wolfteamı yapan türk olsa varya hıle yaapamazdık
1 Tane Kalmışhahahha aynen amk o şekiil değil kısıtlı dövme olsa
50 oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?