sanal para ıcın onerı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
loader derken yani ilk oyunumu
Hayır Kardeşim İlk MemoryUİ Yi İndireceksin Sonra Onu Açacaksın Daha Sonra MemoryHackers a Gireceksin Sonra MemoryUİ Sayfasına Gideceksin Hileyi Seçip Loader a Yüklenmesini Bekleyeceksin Sonra MemoryHackers Uİ Sekmesinde Hile Yüklendi Bu Sayfayı Kapatabilirsin Dediği Zaman Pencereyi Kapatmadan Oyuna Gireceksin Ve Hangi Tuşla Açılıyorsa Ona Basacaksın Ve Menü Gelecek Önüne
Post automatically merged:

GEREK KALMADI KARDEŞ SIMDI SAYFA BAKTIM ORDA YAZIYOMUS NELERI YAPMAMAM GERKTIGI
50 Yoruma Ulaştığın Zaman Onaylı Üye Oluyorsun Sonra Vip Hileleri Kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayır Kardeşim İlk MemoryUİ Yi İndireceksin Sonra Onu Açacaksın Daha Sonra MemoryHackers a Gireceksin Sonra MemoryUİ Sayfasına Gideceksin Hileyi Seçip Loader a Yüklenmesini Bekleyeceksin Sonra MemoryHackers Uİ Sekmesinde Hile Yüklendi Bu Sayfayı Kapatabilirsin Dediği Zaman Pencereyi Kapatmadan Oyuna Gireceksin Ve Hangi Tuşla Açılıyorsa Ona Basacaksın Ve Menü Gelecek Önüne

50 Yoruma Ulaştığın Zaman Onaylı Üye Oluyorsun Sonra Vip Hileleri Kullanabilirsin
Ulan Ya 20 Kaldı Ne Zormuş Bu Ya Bide 40 Saniye Bekliyoz Yeni Mesaj İçin

Ne Demek Kardeşim Yardımcı Olduysam Ne Mutlu

Aga Ben SiberGüvenlik Ve GrafikTasarım La İlgileniyorum

Ne Uzun Sürdü Bu Yorum İşi Ya :(

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nasıl yanı hile kötümü .

bide wolfteamı yapan çinli galıba harmı kamil ya . hileye çözüm bulamadı :D
Hayır Hile Çok Güzel Ama wolftü de Güya Dünyanın En İyi Anti Hile Sistemi Vardı Hileler Direkt Banlanıyordu Hemen Algılıyordu Güya Hehe Vallaha

knk bide memory zulu hackı vardı neden kalktı o
Vallaha Aga zulu Hilesi Nin Neden Kaldırıldığını Bilmiyorum Ama Zaten Ben Normalde Hile Kullanmıyorum Troll Yapasım Geldi Sabah Sabah

Yanlız MemoryHackers Hile Konusunda Kesinlikle 1 Numara

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MemoryHackers Türkiyede Hile Açısından Çok İyi

dövme hilesi yok o olsaa e f so :D aynen wolfteamı yapan türk olsa varya hıle yaapamazdık
Dövme Hilesi Olabileceğini Sanmıyorum. Çünkü Olsa Bile Oyun İçinde Herkezin Görebileceğini Ve Güçlerinin Olabileceğini Sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...