Uzman Üye
Aslında şöyle reelden sevgilim vardı onu sanaldan biri unutturdu sonra ondan ayrıldım mecbur şimdide sanalda kopamıyorum ama ilişkilerim sağlıklı değilsanaldan sevgili yapmaman gerek dostum hem kendin için hem karşındaki insan için zor zamanlardır
daha yolun çok başındasın 19 yasındasın. Zamanla kendıni ve çevreni daha iyi kavradıgında dusundugunden daha iyi bir ılişkin olabilirAslında şöyle reelden sevgilim vardı onu sanaldan biri unutturdu sonra ondan ayrıldım mecbur şimdide sanalda kopamıyorum ama ilişkilerim sağlıklı değil
Haklısın valla sağolasın verdiğin bilgiler adına.daha yolun çok başındasın 19 yasındasın. Zamanla kendıni ve çevreni daha iyi kavradıgında dusundugunden daha iyi bir ılişkin olabilir
rica ederim ne demek güzel kardeşimHaklısın valla sağolasın verdiğin bilgiler adına.
Haklısın hocam ya ama istemsiz işte reeldekiler hepsi bi havalı ah çözebilsemHocam sanal ilişkide ve uzaktan ilişkilerde keyfe bakılmalı ilişki ciddiye alınınmamalı ve mümkünse reel görüşülebilecek kişilerle birlikte olunmalıdır. Sanalda görüştüğün birisini bu kadar kafaya takmamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?