Hile kullanıyorsan ban yemeyi göze almak saçma değil mi iyi bir hileciysen sorun olmazBen de aynı şekilde sadece ESP ile ban yedim. Göze almıştım gerçi hile kullanıyorsan banı da yiyeceksin elbet.
+1bide belli ediyon diyorlar alakası yok abi sistem algılıyor sorun bizde değil
Post automatically merged:
yazık olmuş yakalanman normal kardeşimhile açıyoruz sonuç olarak
Onla fazla alakası yok yabelkide belli ediyorsundur baskasına filan falan söyleme dikkatli oyna
Hile programının anti-cheat sistemine takılmasının benim iyi hileci olup olmamamla bi ilgisi yok diye düşünüyorum.Hile kullanıyorsan ban yemeyi göze almak saçma değil mi iyi bir hileciysen sorun olmaz
Dostum çok iyi legit kullanan ve video çeken çok arkadaşım var yani bence bi alakası olabilirHile programının anti-cheat sistemine takılmasının benim iyi hileci olup olmamamla bi ilgisi yok diye düşünüyorum.
Anti-cheat yakaladıktan sonra legit oynasan ne olacak. Cs den örnekle Overwatch ban ve Vac ban arasındaki fark gibi düşün.Dostum çok iyi legit kullanan ve video çeken çok arkadaşım var yani bence bi alakası olabilir
DoğruAnti-cheat yakaladıktan sonra legit oynasan ne olacak. Cs den örnekle Overwatch ban ve Vac ban arasındaki fark gibi düşün.
Detected ise farketmez isterse etmesin isterse etsinbelli etmemek gerek
Hile'yi tespit etmiştir ve ban yemişsindir. Bu kadar basit![]()
Bu arkadaşa katılıyorum bypass etmeden önce bence iyice bir oyunu sil artık dosyaları köklü bir silme gerçekleştir, sonra bu arkadaşın dediklerini yaparsan daha safe olacaktır senin için.öncelikle düzgün yazma'yı öğren öldürdüklerimi öldürüyorum da nedir?
git önce bypass araştır kaliteli bypass bul yap sonra gelip burada ağlama
al sana konu: https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-tgb-bypass-cerberus-1-4-4-10-min-ban-fix.77006/
herhangi bir hilede banlandım bir kere pubg mobile da çok belli ettiğim için banlandım