- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
hile win 10da problemi win 7 de çalışır durumdadırFiltreye giryor programda hata var windows 10 direk arama yerinden arkadaşık menüsüne giriyor orda kalıyor4w
bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi çünkü win 10 da hile arızalı durumdadır win 7 ise pm atın eve geçince çözümünü atacağımBasede öylece bekliyor ne anladım bu işten 0 exp verdi
evet 2 günsadec trail versiyon mu var
sorun nedir hatası neyse söyleyin size çözümünü söyleyeyimStabil değil...
bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi eğer item almayıp lane'e gidiyorsa sıkıntı yok bazen almayabiliyor eğer sol taraftaki ad ve ap yi gösteren yeri açıp kapatıyorsa bilgisiyarınız win 10dur muhtemelen hile win 10da stabil değilDüzgün çalışmıyor.
Zileanı seçtim Rengar yazıp aldı.
Oyun içinde Dükkandan item almıyor Savunmaya basıp duruyor kapatıp kendim oynadım.
windows 7 hayır itemi almıyor dükkanda sürekli savunma kısmına basıyor 5 dk bekledim lane ede gitmiyor.hile win 10da problemi win 7 de çalışır durumdadır
bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi çünkü win 10 da hile arızalı durumdadır win 7 ise pm atın eve geçince çözümünü atacağım
evet 2 gün
sorun nedir hatası neyse söyleyin size çözümünü söyleyeyim
bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi eğer item almayıp lane'e gidiyorsa sıkıntı yok bazen almayabiliyor eğer sol taraftaki ad ve ap yi gösteren yeri açıp kapatıyorsa bilgisiyarınız win 10dur muhtemelen hile win 10da stabil değil
lütfen bana pm atarmısın sana 2 ss atmam gerek peki ekran küçük ve pencereli oluyormu bot oyuna girdiğinde (bu arada start bot dediğiniz andan itibaren klavye ve mouseye dokunmayınız bot mousenizi ve klavyenizi kontrol edip öyle oynar)olmuyorsa tekrardan özelden yazın program içi ayar ss i atıcağımwindows 7 hayır itemi almıyor dükkanda sürekli savunma kısmına basıyor 5 dk bekledim lane ede gitmiyor.
ٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴ#6150 dc eklermisinDiscord adresini ver ben ekleyeyim dostum
Dostum o konuda ben yanlış yazdım özür diliyorum iyi forumlar
bi oku anlarsınUSTA ÇAR BASEDE BEKLIYOR LANE GİTMİYOR İTEM ALMIYOR OYUN BİTİNCEDE 0 EXP ALIYOSUN ==??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?