Sansnova Level Bot 8.24 Undetected

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Filtreye giryor programda hata var windows 10 direk arama yerinden arkadaşık menüsüne giriyor orda kalıyor4w
hile win 10da problemi win 7 de çalışır durumdadır
Basede öylece bekliyor ne anladım bu işten 0 exp verdi
bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi çünkü win 10 da hile arızalı durumdadır win 7 ise pm atın eve geçince çözümünü atacağım
sadec trail versiyon mu var
evet 2 gün
sorun nedir hatası neyse söyleyin size çözümünü söyleyeyim
Düzgün çalışmıyor.
Zileanı seçtim Rengar yazıp aldı.
Oyun içinde Dükkandan item almıyor Savunmaya basıp duruyor kapatıp kendim oynadım.
bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi eğer item almayıp lane'e gidiyorsa sıkıntı yok bazen almayabiliyor eğer sol taraftaki ad ve ap yi gösteren yeri açıp kapatıyorsa bilgisiyarınız win 10dur muhtemelen hile win 10da stabil değil

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile win 10da problemi win 7 de çalışır durumdadır

bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi çünkü win 10 da hile arızalı durumdadır win 7 ise pm atın eve geçince çözümünü atacağım

evet 2 gün

sorun nedir hatası neyse söyleyin size çözümünü söyleyeyim

bilgisayarınız win 10 mu win 7 mi eğer item almayıp lane'e gidiyorsa sıkıntı yok bazen almayabiliyor eğer sol taraftaki ad ve ap yi gösteren yeri açıp kapatıyorsa bilgisiyarınız win 10dur muhtemelen hile win 10da stabil değil
windows 7 hayır itemi almıyor dükkanda sürekli savunma kısmına basıyor 5 dk bekledim lane ede gitmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Denemeyi test edip vereceğim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
windows 7 hayır itemi almıyor dükkanda sürekli savunma kısmına basıyor 5 dk bekledim lane ede gitmiyor.
lütfen bana pm atarmısın sana 2 ss atmam gerek peki ekran küçük ve pencereli oluyormu bot oyuna girdiğinde (bu arada start bot dediğiniz andan itibaren klavye ve mouseye dokunmayınız bot mousenizi ve klavyenizi kontrol edip öyle oynar)olmuyorsa tekrardan özelden yazın program içi ayar ss i atıcağım

ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kötü. Alt tabda kalmıyor. davet eti açıyor sürekli -rep işlevsiz zaman kaybı :ensarcry:

Üye
7 HİZMET YILI
bot davet etme yerini açıyor ve öyle bekliyor win 7

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ne işe yarıyor biri açıklayabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bro karakter ne hareket ediyor nede item alıyor basede duruyor sadece bilgisayarda win7 çözümü nedir ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla bot aktifken alt tab yapamıyoruz, bu kötü bir şey yine de kullanıcakların işine yarar teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...