Haklısınız cidden işim gereği sürekli telefondayım sorun illaki bendedirilerde sıkıntı çıkma mevzusu tüm akıllı telefonlarda mevcut maalesef. şarjdayken kullanılmaması lazım, çok sık şarj edilmemesi lazım. bu konulara dikkat edince batarya ömrü uzuyor haliyle. ama bi süre sonra yine kaçınılmaz son geliyor
evet gerçekten öyle bir sorun var huawei'de. benim ana telefonum değil. bu sebeple sık kullanmıyorum. bir süre kullanmayınca otomatik wifi'dan çıkıyor. bunun önüne de hücresel veriyi sürekli açık tutarak geçebildimBenim eski telefonumda huawei di gerçekten şarjı iyi gidiyordu ama hiç beğenmediğim bir dez avantajı vardı arkada uygulama çalışmasına asla izin vermiyordu mesela whatsapp için silinen mesajları geri getiren bir uygulama var ama kullanılmasına izin vermiyordu (uygulama şarj tüketmemesine rağmen) ayrıca atıyorum instagramdan whatsapp a geçiş yaptın tekrar instagrama geçiş yapmak için uygulamayı tekrar açıyordu ve bekletiyrordu
huawei veya xiaomi veya samsungŞarjı uzun süre dayanan ve performansı iyi olan telefon önerileriniz var mı ben iphone kullanıyordum ama inanılmaz hızlı bitiyor. Bütcem 8 bin tl
önerdiğiniz bir model var mı ?aga kesınlıkle xıaomı almalısın ben 1700 tl lık cok ıyı olmayan bır modelını kullanıyorum ona ragmen 3. yılımda memnunum daha gıderde bıraz dah abutcen varsa ust modellerını al cok ıyı telefonlar
blackview bv6800 pro bir bakmanı öneririm kral https://giphy.com/mntm7tJXzMsNrM6boDŞarjı uzun süre dayanan ve performansı iyi olan telefon önerileriniz var mı ben iphone kullanıyordum ama inanılmaz hızlı bitiyor. Bütcem 8 bin tl
soyle dıyım xıamı telefonlar dıye gır fıyat aralıgını belırle yakın olanalrı kıyasla ozellıklerıne yorumlarına felan bak tam guncel modellerı ve fıyatlarını takıp etmıyorum o yuzden onermem saglıklı olmaz ama benımkı redmı note 5 meselaönerdiğiniz bir model var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?