Şarjı iyi giden telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Level up
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ilerde sıkıntı çıkma mevzusu tüm akıllı telefonlarda mevcut maalesef. şarjdayken kullanılmaması lazım, çok sık şarj edilmemesi lazım. bu konulara dikkat edince batarya ömrü uzuyor haliyle. ama bi süre sonra yine kaçınılmaz son geliyor :D
Haklısınız cidden işim gereği sürekli telefondayım sorun illaki bendedir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Redmi Note 8 öneririm güzel bir telefon pilide çabuk bitmez

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim eski telefonumda huawei di gerçekten şarjı iyi gidiyordu ama hiç beğenmediğim bir dez avantajı vardı arkada uygulama çalışmasına asla izin vermiyordu mesela whatsapp için silinen mesajları geri getiren bir uygulama var ama kullanılmasına izin vermiyordu (uygulama şarj tüketmemesine rağmen) ayrıca atıyorum instagramdan whatsapp a geçiş yaptın tekrar instagrama geçiş yapmak için uygulamayı tekrar açıyordu ve bekletiyrordu
evet gerçekten öyle bir sorun var huawei'de. benim ana telefonum değil. bu sebeple sık kullanmıyorum. bir süre kullanmayınca otomatik wifi'dan çıkıyor. bunun önüne de hücresel veriyi sürekli açık tutarak geçebildim :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
xiaomi yada oppo olabilir opponun yeni çıkan telefonu find x2 var alabilirsen onu tavsiye ederim şuanda dünyanın en hızlı şarz olan telefonu incelemelerine bakabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şu an en iyi şarzı giden xiomi not 8 pro veya redim mi 7a

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ailemde note 8 var, sabah akşam wifisi açık ancak şarkı 80 den aşağı inmiyor.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
samsun s9 jarzı uzun gidioyr tavsiye ederim güzel ve kulanışlı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Xiaomi mi 6 kullaniyorum bayadir memnunum sarjindan performansindan tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga kesınlıkle xıaomı almalısın ben 1700 tl lık cok ıyı olmayan bır modelını kullanıyorum ona ragmen 3. yılımda memnunum daha gıderde bıraz dah abutcen varsa ust modellerını al cok ıyı telefonlar

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga kesınlıkle xıaomı almalısın ben 1700 tl lık cok ıyı olmayan bır modelını kullanıyorum ona ragmen 3. yılımda memnunum daha gıderde bıraz dah abutcen varsa ust modellerını al cok ıyı telefonlar
önerdiğiniz bir model var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
6000 mah bataryası olan telefonlar var onlara bak

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
huawei p smart 2019 şarjı 1 gün dayanıyor pubg falan oynamazsan normal sosyal medya hesaplarında gezersen

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim telefonum venus v4 1 gün oynarsam bırakmadan 30 falan olur şarj da kolay doluyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
önerdiğiniz bir model var mı ?
soyle dıyım xıamı telefonlar dıye gır fıyat aralıgını belırle yakın olanalrı kıyasla ozellıklerıne yorumlarına felan bak tam guncel modellerı ve fıyatlarını takıp etmıyorum o yuzden onermem saglıklı olmaz ama benımkı redmı note 5 mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...