Satılan Steam Hesapları Neden Ucuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar, internette Marvel's Avengers hesabı bakıyordum GFNow'dan oynamak için ama bu fiyatlar gözüme battı açıkçası. Offline bir şekilde oynanabiliyormuş, hesaplara çoklu kişi giriyor sanırım. Site ismi veremem site de güvenilir satıcılar da, tek merak ettiğim nasıl bulunuyor böyle hesaplar? Biz de kendimiz bulabilir miyiz ?

1642334412284.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dediğin gibi tek kişiye satılmıyor bir sürü insana satılıyor aynı hesaplar. Ben zamanında aradım ama pek bulamamıştım. Sanırım ellerinde olanlardan veya çaldıkları hesapları vs satıyorlar çoğunluğu.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu hesaplar genelde çalıntı hesaplar olabiliyor, yada bir rus sitesi vardı bilen vardır illa ki oradan çok ucuza temin ediyorlar yine çalıntı hesap bu arada. Dikkat etmek lazım şifreleri değişebilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka bu hesaplar ***** hesap olabilir yada (yurt dişi herhangi bir site olabilir para değeri bizden kötü olan)

Yaşamayan Yoktur
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hocam eskiden bende almıştım bu tarz yerlerden . Neden ucuz dersen o hesaba sadece sen değil 5-10 kişi daha kullandığından dolayı ucuz oluyorlar. Fakat aldıktan belli bir kaç gün sonra şifreyi değiştiriyorlar yada hesap ban yiyor. Ben bizzat satıcısının instagram dmsine sorduğumda kendisi ''İllegal rus sitelerinden aldım kar elde etmek içinde 2-5 tl daha ekliyoruz'' demişti. Bahsettiği rus siteleri muhtamelen insanların oyun hesaplarını çalıp satışa sunduğu yerdir.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
çaldıkları hesapları ucuza satıyor olabilirler hocam dikkat et

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hesapları üstüne alamıyorsun kankam o yüzden zaten .

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çalıntı ilk maili olmayan hesaplar kolayca geri alınabilir şanslıysan alınmazda.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam oyunu oynuyabiliyorsun online desteği sunmuyor sana ondan ucuz. Ve sanırım çalıntı hesaplar.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
offline olarak oynanıyor. siteyi de biliyorum satan ama burada yazılmaz. genelde bu hesaplar patlıyor bilginize.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla bu hesapların çoğu satılık ama çalıntı hesaplar oluyor ama alabiliyorsan e-posta ve telefon üzerine hiçbir problem yaşamazsın iyi günler dilerim

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla bu hesapların çoğu satılık ama çalıntı hesaplar oluyor ama alabiliyorsan e-posta ve telefon üzerine hiçbir problem yaşamazsın iyi günler dilerim
o şekilde mail telefon üstüne alamıyorsun. zaten açıklama kısımlarında bu konu hakkında satıcı bilgi veriyor.

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
çalıntı genelde

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
steam ehsapları neden ucuz biliyormusun cünki sana sattıklarında anında geri alabiliyorlar hesaoları ilk maili vermiyor sana o yüzden

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hesabı sana verir bir kaç gün oynarsın fakat steam guard olduğu için sifreyi değistiremezsin ve 2 gün sonra hesabın elinden gitme garantili ya da muhtemel olarak çalıntı hesaptır xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...