Satın aldığım Epic Games hesabı FiveM'den banlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Epic hesabı satın aldım. Epic hesabından GTA V girip FiveM yükledim ama hesap 250 küsür gün banlı. Hile açmadım, başka hesaptan denedim ama buna eminim, son girdiğim hesap bansız. Onda da banlı gözüküyor, şimdi ben neden başka GTA ile girdiğimde bile banlı gözüküyorum? FiveM hiç oynamadım, hesabı yeni açtım belki hesap banlanmıştır diye ve son Epic hesabının GTA 5'ini yeni FiveM hesabı ile açtım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum iade iste banlı yazması gerekıyordu

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Epic hesabı satın aldım. Epic hesabından GTA V girip FiveM yükledim ama hesap 250 küsür gün banlı. Hile açmadım, başka hesaptan denedim ama buna eminim, son girdiğim hesap bansız. Onda da banlı gözüküyor, şimdi ben neden başka GTA ile girdiğimde bile banlı gözüküyorum? FiveM hiç oynamadım, hesabı yeni açtım belki hesap banlanmıştır diye ve son Epic hesabının GTA 5'ini yeni FiveM hesabı ile açtım.
Dolandırılmışsın dostum hesabı nereden almışsan önceden ban yemiş bir hesapmış demekki aldığın siteden kullanıcıyı şikayet et ve paranı almaya çalış

giphy.gif

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fivem tam olarak ne oluyor

hocam gta 5 online rol Roleplay için sunucuları 1 araya getiren araç desem yanlış olmaz burda sana uygun sunucuda ne olmak isdersen ona göre takılıyorsun
Post automatically merged:

hocam girdin sunucudan ban yemiş olabilirsin başka sunucuları denedin mi

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Muhtemelen banlı bir hesaba giriş yaptığın için bilgisayarın flaglandı. FiveM'de donanım banı kullanıyor. Satın aldığın internet sitesinin desteğiyle iletişime geçersen belki bir ihtimal geri alabilirsin paranı. Onun dışında beklemekten başka yolu yok.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Fivem, hayatımı karartan bir platform. Executor yüzünden ban yemiş muhtemelen hesap ve sana öyle satılmış. Aldığın yere geri ulaş ve çarın banlı olduğunu söyle. Yeni bir hesap alabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Fivem ve Rockstar uygulamalarından tamamen çıkış yapabildiğine emin misin?

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam dolandırılmıssınız geri iade edin veya şikayet ediniz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk banı yediği tarihi official şekilde kanıtla satın aldığın yere iadeni al zor ama şansını dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...