Banlı hesaptan ve face hesabından çıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben çok madur olduğum için baya bi uğraştım bu şekil yaptım inşallah yardımım olur

pupgb mobile için dir arkadaşlar face hesabını değiştirmek istiyorsanız oyundan komple çıkış yapın ve emulatörde F9 basın ve orda bulunan ayarlar kısmına geçin uygulamalar bölümüne tıklayıp girin orda bulunan depolama alanına girin ve verileri temizle değin ordan çıkın oyuna girin ve artık hafıza da bulunan hesabı siliyor yeni bir hesapla giriş yapabilirsiniz. bu normal hesap değiştirmek içindi

peki banlı hesabı nasıl çıkış yapacaz diyelimki uyarı ekranı geldi hesabınız ......... tarihine kadar engellendi
aşağıda bulunan kullanım koşullarına tıkla açılan pencereden çarpı (X) işaretine bas çık burda başka bir hesapla giriş yapalım ama face olmasın quest olur twiter olur bu hesapların biriyle giriş yapalın ben quest ile giriş yaptım
ve komple bu hesaptan çıkış yaptım tekrar giriş ekranına gelecek oran da çıkış yaparak yukarıda anlattığım face ön bellek temizleme işlemini yapalım yaptıktan sonra tekrar oyuna giriş yapalım bu seferde faceden başka bir hesapla giriş yapabilirsiniz umarım işinize yarar buna baya uğraştım sizlerede yardımcı olabilmiştim

kısaca anlatırsak hesap değiştirmek için ayarlar kısmına gelip face hesabından ön bellek temizleme yapacaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
işine yarıyacaklar olacaktır. olay basit fakat anlatım biraz karışık geldi. görsellerle adım adım gösterebilirsen daha açıklayıcı olabilir, teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...