Üye
Dolandırılmışsın dostum hesabı nereden almışsan önceden ban yemiş bir hesapmış demekki aldığın siteden kullanıcıyı şikayet et ve paranı almaya çalışEpic hesabı satın aldım. Epic hesabından GTA V girip FiveM yükledim ama hesap 250 küsür gün banlı. Hile açmadım, başka hesaptan denedim ama buna eminim, son girdiğim hesap bansız. Onda da banlı gözüküyor, şimdi ben neden başka GTA ile girdiğimde bile banlı gözüküyorum? FiveM hiç oynamadım, hesabı yeni açtım belki hesap banlanmıştır diye ve son Epic hesabının GTA 5'ini yeni FiveM hesabı ile açtım.
Fivem tam olarak ne oluyor
hocam girdin sunucudan ban yemiş olabilirsin başka sunucuları denedin miEpic hesabı satın aldım. Epic hesabından GTA V girip FiveM yükledim ama hesap 250 küsür gün banlı. Hile açmadım, başka hesaptan denedim ama buna eminim, son girdiğim hesap bansız. Onda da banlı gözüküyor, şimdi ben neden başka GTA ile girdiğimde bile banlı gözüküyorum? FiveM hiç oynamadım, hesabı yeni açtım belki hesap banlanmıştır diye ve son Epic hesabının GTA 5'ini yeni FiveM hesabı ile açtım.
Parayı kurtarabileceğini sanmıyorum yani sonuçta ben ban yedirmedim kendisi yemiş diyip sıyrılabilir alıcı bunu kanıtlayamaz ise işi yaş..Aldığın yere şikayet et paranı kurtarmaya bak
Video kaydı almadın mı hocam girerken veya hesabı alırkenParayı kurtarabileceğini sanmıyorum yani sonuçta ben ban yedirmedim kendisi yemiş diyip sıyrılabilir alıcı bunu kanıtlayamaz ise işi yaş..
Ekli dosyayı görüntüle 85318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?