sattığım * diyorum aldığım demiyorumSana bişey olmaz ama bidahakine dikkatli ol böyle başkalarından bişey alırken
Kart senin üzerine mi kayıtlıydı hocamÖncelikle merhaba, sattığım Discord hesabında kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış. Hesabı geri çekip sildim, benim başım yanar mı?
hocam başın yanmaz merak etme korkun olmasınÖncelikle merhaba, sattığım Discord hesabında kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış. Hesabı geri çekip sildim, benim başım yanar mı?
hocam bişey olmaz yapan suçludurÖncelikle merhaba, sattığım Discord hesabında kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış. Hesabı geri çekip sildim, benim başım yanar mı?
Hiç bir şey olmaz keşke silmeseydinÖncelikle merhaba, sattığım Discord hesabında kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış. Hesabı geri çekip sildim, benim başım yanar mı?
hiç sıkıntı olmaz ya seninle bi alakası olan bi bilgi yok ise sorun olmazÖncelikle merhaba, sattığım Discord hesabında kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış. Hesabı geri çekip sildim, benim başım yanar mı?
Yanmaz korkamana gerek yok suç üzerine kalmaz hesabı sattığına dair kanıtları sakla ama ne olur ne olmazÖncelikle merhaba, sattığım Discord hesabında kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış. Hesabı geri çekip sildim, benim başım yanar mı?