Süper Üye
Gençler selam. Sbyte VİP'in ayarları olarak nasıl kullanıyorsunuz. Tavsiye verseniz iyi olur.
Banada mevlana ayarları lazım yardım edebilecek varmı ??
Kardeşim bende old olanı kullanıyorum free de durduruldu hatası verip duruyor.Sen nasıl yaptın hata almıyor musun?sbyte vip ben oyuna giriyorum hileyle oyundan atıyor bende old hacki kullanıyom forumda hile buldu oda tespit edilmişti ben yine kullandım ban yedim bende old vip o legit hack o kadar güzel sayılmaz ama elimizdekiyle yetiniyoz kardeş ben çözüm atmıştım detaylı burada bide ardahan1 adlı kullanıcını attığı ayarlar var oda burada
free durduruldu dediğin ne ben oldda dün hata alıyordum dorudur bi %temp% sil derimKardeşim bende old olanı kullanıyorum free de durduruldu hatası verip duruyor.Sen nasıl yaptın hata almıyor musun?
free cs go hileyi kullanıyorum belli zamandan sonra csgo.exe durduruldu hatası alıyorumfree durduruldu dediğin ne ben oldda dün hata alıyordum dorudur bi %temp% sil derim
Ban yemem benim için önemli değil ben keyfini çıkarıcam bedava hesap açıpHocam öyle ban yemez misin ?
dostum sende free cs de açıyorsunBan yemem benim için önemli değil ben keyfini çıkarıcam bedava hesap açıp
Ben dün old hackde hileyi injeck edince hata alıyordum birşey yapmadım zaten vip hack oyundan atıyor bende ban riski yüksek olan hileyle oynayıp ban yedimfree cs go hileyi kullanıyorum belli zamandan sonra csgo.exe durduruldu hatası alıyorum
bende aynısını yaşıyorum.free cs go hileyi kullanıyorum belli zamandan sonra csgo.exe durduruldu hatası alıyorum