Şans fakat trigger bazen fazlasıyla belli eder o yüzden açmadım.kral ben hayatım boyunca trigger açık oynadım ban yemedim
Não, eu tenho brincado com essas configurações por cerca de 7 a 8 meses e não fui banido.Vou dar uma olhada nessas configurações e dizer o que penso sobre elas, há quanto tempo você está correndo com eles, isso já lhe causou algum tipo de proibição?
link kısaltmak yasak diye biliyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu configimde wallhack kapalı adamları görünce yeşil oluyo isteyen chams a gelip sağ ok a bassın enabled e tıklasın wallhack açılır tüm güzel skinler var
skin changer kullandıgında ban riski oluyor diye biliyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu configimde wallhack kapalı adamları görünce yeşil oluyo isteyen chams a gelip sağ ok a bassın enabled e tıklasın wallhack açılır tüm güzel skinler var
olmuyor ben kaç aydır kullanıyorumskin changer kullandıgında ban riski oluyor diye biliyorum
skinchangerden bişey olmazskin changer kullandıgında ban riski oluyor diye biliyorum
trigger aim felan dışında ban riski olanlar nedir ?skinchangerden bişey olmaz
hocam böyle tek tek saymakla bitmez çok fazla özellik var ow ban yedirecektrigger aim felan dışında ban riski olanlar nedir ?
ozaman legit oynamaya devam hocamhocam böyle tek tek saymakla bitmez çok fazla özellik var ow ban yedirecek
aynen dewamozaman legit oynamaya devam hocam
şans değil knk 18 levele kadar geldim delay sonluyodum triger botun cheste getiriyodum 18 levelden sonra başka hile kullanınca banlandımŞans fakat trigger bazen fazlasıyla belli eder o yüzden açmadım.
güven faktörü puanın düşmüş o yüzden her oyun hile gelirŞuan her oyun hile denk geliyor bende normalde belli etmeden bu ayarlara yakın kullanıyordum ama canıma tak etti ayarları sona getirip allah ne verdiyse vuruyom
aynen banada oluyordu hile çok kullanmak birazda zarar tilt eder seni hilesiz oynarsangüven faktörü puanın düşmüş o yüzden her oyun hile gelir
ücretsiz hesabı açtığımdan beri böylegüven faktörü puanın düşmüş o yüzden her oyun hile gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?