Seçkin Üye
hileyi kökten fixledilerse sanmam güncelleniceğini daha önce böyle bir şey yaşandı mı bu hiledebro hileyi aktıf ettıiğim gibi kreş verdı şansıma ban yemedım kullanma biraz sabır güncellenır yakında
hileyi kökten fixledilerse sanmam güncelleniceğini daha önce böyle bir şey yaşandı mı bu hiledebro hileyi aktıf ettıiğim gibi kreş verdı şansıma ban yemedım kullanma biraz sabır güncellenır yakında
hile aslında sağlam ama şuan girer girmez ban atıyor bu da çok sıkıntıhileyi kökten fixledilerse sanmam güncelleniceğini daha önce böyle bir şey yaşandı mı bu hilede
bro beklicez başka çağre yok bi kaç gün hilesiz oynıyalım nolcakhile aslında sağlam ama şuan girer girmez ban atıyor bu da çok sıkıntı
ban yemekten daha iyidirbro beklicez başka çağre yok bi kaç gün hilesiz oynıyalım nolcak![]()
her türlü atıyor kardeşimSA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim
(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)
sadece röntgen kullansak yinemi ban yeriz ?sanırım yiyorsun yine ban kullanan arkadaşlar yazsın bende hilenin önceki sürümünde ban yedim şimdi açmaya korkuyorum detecdedse ban yer direk hesap
detected kardesım bosuna kullanma 2 oyun sonu ban yersin. Güncenlendı diye hevesle girdim ama yapamamıslar hala haberin olsun.SA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim
(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)
bu konu le lite hilesinin ne alakası var raporlanmak mı istiyorsunuzben pubg lite hilesi acilmiyor neden biri yaza bilirmi
Post automatically merged:
ben litw de hile kulanirsam ban yermiyim
bende bir sonraki güncellemede öyle sanmıştım hepimize geçmiş olsundetected kardesım bosuna kullanma 2 oyun sonu ban yersin. Güncenlendı diye hevesle girdim ama yapamamıslar hala haberin olsun.
sen seçkin bile değilsin kardeşim ?ben ban yemedim istersen yeni hesap aç orada kullan dene ilk hesabında da normal oyna